Azonnal tiltsák ki George Clooney filmjeit a magyar mozikból!

Mint az már egy sokk kíséretében ismeretessé vált minden honfitársunk számára az elmúlt napokban, Hollywood angyalarcú ördögi figurája, George Clooney, a NER-lovagok büszke királya, az EU demokráciát romba döntő migránspolitikájával Dávid és Góliát harcot folytató Orbán Viktor ellen intézett alattomos támadást egy interjú során.

A tehetségnek jócskán híján lévő színész gyenge kvalitásait mi sem bizonyítja jobban, minthogy a GQ magazin videójában sikertelenül próbálta megbújtatva ócsárolni országunk első számú emberét, amikor a világban tapasztalható dühre és gyűlöletre Orbán Viktort hozta fel példának. Nem elég, hogy a fedhetetlen magyar kormány jelenleg a szabadságot fenyegető jogállamisággal küzd Brüsszelben, egyetlen felvilágosult bajtársával, Lengyelországgal az oldalán, az amúgy is tucatnyi gyáva ellenfelei mellett mostantól kénytelen Clooney-val is harcba szállni az igazság érdekében.

Vészhelyzet! Clooney elkapta a Soros-vírust!

De mégis, a sokunk számára örökre csak Dr. Rosst mi vitte rá, hogy ilyesfajta hazugságra épülő hátbatámadást intézzen a vezetőnk ellen? A kormánymédia hiteles és ellenőrizhető információiból kiderült, hogy George Clooney-t és családját befolyása alatt tartja Soros György. Bizony kedves olvasó, jobb ha ezt most egy kicsit emészti. Soros keze már mindenhová elér és úgy tűnik a legapróbb lehetőséget is megragadja, hogy az Orbán-kormányt támadja. Számára a kultúra világa sem szent, úgy fest a szórakozást jelentő mozi esetében is jobb, ha résen leszünk, hiszen, ha egy Clooney-t sikerült ilyen szinten behálózni, vajon ki játszhat még a kezére?

Sorosnak köszönhetően mostantól már nem ülhetünk be mosollyal az arcunkon egy Bosszúállók, újabb Halálos Iramban, vagy éppen egy Star Wars filmre, hiszen ki tudja: talán Vasember páncéljára maga Soros adta a pénzt, esetleg Dominic Toretto kocsiját pont Soros tervezte, arról nem is beszélve, hogy több rejtett utalás is arra enged következtetni a Csillagok háborúja világában, hogy Soros György a mozgókép világát is igába hajtja, ezzel a gyanútlan néző agyát Sorosra hangolva.

Forrás és folytatás:https://alfahir.hu/2020/11/24/george_clooney_soros_gyorgy_kormanyzati_propaganda_fideszpropaganda?fbclid=IwAR1j6x5GDBc1WpSLQKbFBvWAIWfPbvoppMAzdd0FV3njvjMj0G5UYD0aMPs