Azta…húúú, de keresztény!

0

Most, hogy Győr városának keresztény erkölcsöket hirdető polgármesteréről, kiderült hogy átlagemberek 2-3 éves fizetéséből szokott dorbézolni külföldön, ledér hölgyekkel, újra felmerült a kérdés, hogy Borkai Zsolt alkalmas az ország egyik leggazdagabb és legerkölcsösebb városának a vezetésére?

A polgármester szabados szexuális szokásai alapvetően nem probléma, a probléma ott van, hogy ezt valószínűleg közpénzből finanszírozza. A hírek szerint a videón szereplő hölgyek tekintélyes uniós pénzt nyertek el, amihez persze Borkai Zsoltnak semmi köze.

De mit is lehet várni egy olyan embertől, akiről lehet tudni, hogy az Audi-gyár ügyében is folyamatosan korrupciós ügyekbe keveredett, valamint hogy rokonsága és ügyvédje révén konkrét maffiaügyekben is érintett.

A repertoár nagyon széles tehát. Ingatlan-biznisz, színesfém-maffia, trafik-mutyi. Egy átlag magyart ennyiért 2-300 évre zárnának börtönbe, plusz a közélet is kivetné magából, de úgy tűnik, hogy a keresztény elveket valló, konzervatív közösségekben ez nem számít vétségnek.

Borkai Zsolt polgármester által irányított városházához kötődő személyek is nyertek a sajtó által trafikmutyinak nevezett Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiírt pályázatokon.

 

Ha egy ellenzéki politikusról derül ki, hogy ott volt, amikor arról beszéltek, hogy kéne valamit csinálni esetleg, akkor a közpénzből működtetett kormánymédia, akár évekig képes valakit lejáratni. De persze ha, egy fideszes emberről derül ki folyamatosan, hogy lop, csal hazudik (és most tényleg hagyjuk a szexet), arról mélyen kussolnak.

muon.hu