Bakondi ismét rémhíreket terjeszt – Ürgealagút, migránsnyomás, migránshullám és országbetörés!

0

A járvány idején kiderült, hogy ha van politikai akarat az egyes nemzetállamokban a határok lezárására, akkor az illegális, tömeges migráció megállítható – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Bakondi György hozzátette: ha azonban föloldják a szigorításokat, akkor azonnal újra megindulnak a migránsok.

Vannak különféle erők, amelyek abban érdekeltek, hogy korlátozzák a nemzetállamokat a védekezésben, elérjék a határok megnyitását és ezáltal a migránsok beözönlését Európába – mondta.

Bakondi György megjegyezte: újra hallhatók olyan liberális nyilatkozatok, amelyek a migránskvótát, a migránsok államok közti kötelező szétosztását szorgalmazzák, ezért fontos, hogy nemrég több ország jelezte, ez elfogadhatatlan számukra.

Bakondi megjegyezte, hogy tegnap a Magyar Honvédség szolgálatot teljesítő járőre és a Szeged Határrendészeti Kirendeltség szolgálatirányítója pénteken 0 óra 10 perckor egy körülbelül 40 centiméter átmérőjű és 24 méter hosszú alagutat fedezett fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre.

A rendőrök megállapították, hogy a kivezető nyílást, annak elkészültekor találták meg, az alagúton keresztül forgalom nem volt – tette hozzá.

Majd folytatta nem sokkal később a hatóságok helyreállítják a helyszínt az eredeti állapotnak megfelelően.

Bakondi szerint ez a tevékenység egyre sűrűbben fordulhat majd elő a magyar-szerb határszakaszon.

(MTI)