Bakondit megint előszedték…Gondolták ez kell megint a feszültségkeltéshez.

Bakondi György az, aki szép summát kap azért, mert egy héten belül korlátlan mennyiségben képes megijedni a migrációtól. Most attól ijedt meg, hogy télen a szárazföldön jönnek majd leginkább a migránsok.

A migránsozás némileg aktualitását vesztette a járvány kitörésekor, de Bakondi György ettől nem jött zavarba. Főleg azért, mert korábban már megtalálta az összefüggést a koronavírus és az illegális migráció között. Március-április tájékán az a veszélyhelyzet állt elő, hogy az emberek a fertőzés árnyékában nem foglalkoztak eleget a migráció kérdésével.

Télen a szárazföldi útvonalakon, így a balkáni útvonalon lesz nagyobb az illegális bevándorlók mozgása, mert az időjárás miatt a tengeren nehezebb átjutni – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György azt mondta, hogy az Európai Uniónak a kvótarendszer bevezetése helyett határozott köz- és határbiztonsági intézkedéseket kellene tennie az európai emberek biztonságáért.

Mivel azonban az unió sem a koronavírus-járvány, sem a migráció, sem a terrorizmus kezelésére nem hoz olyan intézkedéseket, amelyek a biztonságot szolgálják, a nemzetállamok maguk próbálják megoldani ezeket a problémákat – tette hozzá. Ezért most szól, hogy oldjuk meg. Vagyis… nem kell… mert… elvileg Orbán Viktor már megvédett minket, nem?

Forrás: Zsurpubi