Balesetvédelmi okokból épülnek földutak

Miután sem a választási bizottság, sem az energiaital gyártója nem kifogásolta, hogy Bomba Gábor a saját nevét használva legyen polgármesterjelölt, a Fidesz a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, és azt javasolta, pereljék be Bombát.

A párt szerint közbiztonsági problémát okozna, ha Bomba polgármester lehetne, félő ugyanis, hogy minden testületi ülésen riasztanák a tűzszerészeket, amint valaki kimondja azt, hogy Bomba.

A párt szerint ez túlzottan megterhelné a költségvetést, mert ki kellene fizetni a tűzszerészek kiszállását, ráadásul megfélemlítené a nemzeti pártokat, mert a képviselők nem mernének részt venni olyan üléseken, ahol a bevándorláspárti Soros-hálózat képviselői Bombával fenyegetőznek.

A Fidesz felszólította a Nemzeti Választási Bizottságot, hogy a Kovács, Esztergályos és Lakatos vezetéknevű ellenzéki jelöltek miatt kezdjen egyeztetést a fémipari dolgozók szakszervezetével.

Előfordulhat ugyanis, hogy egy ellenzéki Kovácsra azért szavaznának, mert azt hiszik, lovakat patkol és kovácsoltvaskorlátokat készít, miközben ő valójában szobafestő-mázoló.

Hasonló beadványokat nyújthatnak be az Asztalos, Ács, Molnár, Szántó, Vető, Faragó családnevű ellenzéki jelöltek ellen is. Elképzelhető, hogy Karácsony miatt az Északi-sarkra, a Télapónak írnak.