Bálint Gyuri bácsi Szandihoz intézett megható üzenete:

0

Szandi: ” Cselekedni kell, nem pedig elmélkedni! Azonnal munkába állítani a nyugdíjasokat a korhatárt megemelni! Örömmel fogok 72 éves koromig dolgozni én is…”

Szandi: ” Cselekedni kell, nem pedig elmélkedni! Azonnal munkába állítani a nyugdíjasokat a korhatárt megemelni! Örömmel fogok 72 éves koromig dolgozni én is, mert tudom hogy… ”

Szandi is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy a kormány vissza akarja küldeni a nyugdíjasokat dolgozni a nyugdíjkorhatárt pedig megemelni:

Elég volt a merengésből! Cselekedni kell, nem pedig elmélkedni! Azonnal munkába állítani a nyugdíjasokat a korhatárt megemelni! Meg kell hozni a szükséges törvényeket minél hamarabb. Örömmel fogok 72 éves koromig dolgozni én is, mert tudom hogy ezt Magyarországért és a gyermekeim jövőjéért teszem. Ilyen egy igazi magyar. A kormányunk túlságosan elkényeztette a nyugdíjasainkat. Olyan jólétet teremtett a számukra, amilyen egész Európában nincs.
Most amikor tenni kellene azért hogy ez a jólét fennmaradhasson, csak a szájuk sír. A kormánynak joga van bármikor visszavonni, visszatartani a nyugdíjak kifizetését. El kell zárni a pénzcsapot, akkor majd felkelnek a kényelemes kis foteleikből és szépen visszamasíroznak dolgozni.

Az Ország Kertésze” Bálint Gyuri bácsi a következőket mondta:

Drága művésznő! Csak arra szeretném megkérni, hogy ne mondjon olyan dolgokat amit mások adnak a szájába, mert ezzel tönkreteszi azt a közképet magáról, amit hosszú évek alatt felépített. Behódolni egy pártnak és az ő álláspontjaikat dicsőíteni lehet hogy most kifizetődőnek tűnik, de higgye el, hogy ha majd összességében nézni a dolgokat, rájön Ön is arra, hogy nem érte meg. Aki egy kicsit is ép ésszel gondolkodik, az beláthatja, hogy nem egészséges ha az ember 72 éves koráig dolgozik. Mondom én, aki több mint 70 évet ledolgoztam az életemből! Tudom, hogy ezt amit mondott maga sem hiszi el és ezeket a dolgokat mások mondatják Önnel. Arra kérem, a jövőben tartózkodjon az effajta megnyilvánulástól. Maradjon meg annak a pacsirta hangú énekesnőnek, akibe beleszeretett az ország annak idején!

Forrás és a teljes cikk itt:https://www.tv2-most.me/2019/09/balint-gyuri-bacsi-szandihoz-intezett.html

OLKT: Sajnos nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, hogy ez valóban így történt-e, de mindenképp érdekesnek és megosztásra alkalmasnak vélem. Döntse el a kedves olvasó, hogy számára ez hiteles, vagy nem…(OLKT)