Bangóné Borbély Ildikó: Fideszes biznisz lett a szájmaszk és a kézfertőtlenítő

0

Miközben Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő azt térképezte fel, hogy Budapesten szinte egyáltalán nem lehet szájmaszkot és kézfertőtlenítőt vásárolni – az erről az MSZP Facebook-oldalán látható egyszerre siralmas és aggasztó videót alább láthatják – , annak, aki Szabó Tünde sportért felelős államtitkár testvérének vejével, Vasvári Dániellel sikerül üzleti kapcsolatba keverednie, nem lesz hiánya a védelmi eszközökben.

Van-e elegendő védőfelszerelés, szájmaszk, kesztyű, kézfertőtlenítő, vagy éppen vitamin?

Hol vannak a szájmaszkok? Van-e elegendő védőfelszerelés, kesztyű, kézfertőtlenítő, vagy éppen vitamin? Ennek járt utána Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője most Budapesten. És mit talált? Nézze meg Ön is a filmet!A felvételek elkészülte után a kormány több tagja járt már Ferihegyen, mikor védőfelszerelések érkeztek, de ezeket még azóta sem találjuk a patikákban, drogériákban, szociális otthonokban, …

Gepostet von MSZP am Sonntag, 29. März 2020

Az atlatszo.hu kiderítette, hogy az említett úr az Instagramon kézfertőtlenítőt árul 8700 forint/liter áron, maszkot pedig „akár nagyobb tételben is” kínál.

Persze nem lehet mindenki ilyen szerencsés. A szocialista képviselő, Bangóné Borbély Ildikó végigjárta Budapest patikáit, az eredmény magáért beszél:

A történtek minden bizonnyal magyarázatot érdemelnek, ezért a Hírklikk holnap két kérdést fog feltenni az operatív törzsnek:

– Hogyan lehetséges, hogy miközben szinte az egész országban hiány van a maszkokból és a kézfertőtlenítőből, Szabó Tünde államtitkár rokona nagy tételben árulja az ilyesmit az interneten?

– Vizsgálja-e az operatív törzs, hogy honnan származik Vasvári Dániel raktárkészlete, amikor az állam is éppen csak most, és nagy nehézségek árán tudott szerezni ezekből az eszközökből?