Bangóné Borbély Ildikó keményen kiosztotta Orbánt!

0

Tegnap az ÁSZ-nál folytatódott a Budai Várban kezdődő ellenzéki évértékelés, a pár száz fősnek indult demonstráción jelentős 3-4 ezres tömeg gyűlt össze.

Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő először a rendőröknek üzent. Közölte velük, hogy a jelenlegi hatalom nem fizeti ki nekik a túlóráikat, de ők eltörlik majd a „gyalázatos” rabszolgatörvényt.

Majd üzent Orbánnak is: „Viktor, a te négy kereked már régen nincs ki.”

A képviselőnő elmondta, hogy szerinte Orbán Viktor már csak a talpnyalóinak értékel évet, miközben a nép az utcán van, és tüntet. A miniszterelnök nem mer a nép szemébe nézni, inkább elbújik fekete kordonok mögé – tette hozzá.

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes arról beszélt: a Fidesz még vállalni sem meri, hogy a pártok betiltása a célja. Koncepciós perek és függetlennek láttatott intézmények mögé bújik el. A pártok esetében ugyan azt teszi, mint amit az MTA-val, és amit a CEU-val tett.

Értékelni jöttünk! Közös ellenzéki tüntetés a rabszolgatörvény ellen. A tömeg az ÁSZ előtt – Kunhalmi Ágnes felszólalása. #MSZP #hueu #HazaSzeretetEurópa #StopOrbán

Gepostet von MSZP am Sonntag, 10. Februar 2019

olkt.hu/Facebook