Bangóné Borbély Ildikó rendőrökkel tört be a csepeli Fidesz-irodába

0

Azért mentek a Fidesz pártirodájához a szocialisták, hogy bizonyítsák: a Fidesz terjeszt mocskolódó propaganda-szórólapokat az egyik önkormányzati képviselőjelöltről. Ábel Attila alpolgármester Facebook-posztjában betörésről írt, csakhogy a rendőröket a szocik hívták a helyszínre.

Bangóné Borbély Ildikó és Szenteczky János betörtek a Fidesz csepeli irodájábaBangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus…

Gepostet von Ábel Attila am Freitag, 4. Oktober 2019

Információink szerint a történet ott kezdődött, hogy Takács Krisztián az MSZP jelenlegi önkormányzati képviselője, aki a teljes ellenzék támogatásával száll ismét ringbe posztjáért, észrevette, hogy Borbély Lénárd polgármester kabinetfőnöke őt mocskoló, impresszum nélküli szórólapokat juttat el a választópolgárokhoz.

https://www.youtube.com/watch?v=BVE9rkJ6qQc

Takács nem volt rest, telefon elő, videófelvétel indul – így követte a derék kabinetfőnököt az önkormányzat épületébe, egészen Borbély Lénárdig. Ezzel kapcsolatban Ábel Attila azt írja, hogy az önkormányzat ekkor már zárva volt. Ez simán lehet, csak azt nem értjük, ki volt az a bátor, aki bezárta a polgármestert az épületbe, hogyan jutott be a kabinetfőnök, és miért ne mehetne be a városházára egy ottani önkormányzati képviselő.

A “betöréses” részleteivel kapcsolatban megkérdeztük Bangóné Borbély Ildikót, aki elmondta, hogy azért mentek a fideszes pártirodához, mert úgy sejtették, hogy ott tárolják a fent említett szórólapokat, amelyek impresszum nélkül minimum szabálysértőek. Bangóné egyébként elmondta, hogy a „betöréshez” a feltételezett jogsértés miatt ők maguk hívták a rendőröket.

Ez viszont azt jelenti, hogy Ábel Attila posztja egyértelműen megtévesztő: betörésről beszél, a közölt fényképeken a szocialista politikusok rendőrök gyűrűjében állnak – miközben nem velük szemben történik rendőri intézkedés.