Bayer egy büdös fillért sem fizetett még Hadházynak

0

Hadházy a Facebookon fakadt ki.

Mint ismert: Hadházy Ákos még januárban jogerősen pert nyert Bayer Zsolttalszemben személyiségi jogai megsértése miatt.

Az ítélet szerint a perköltségen túl Bayernek 15 napja van, hogy fizessen 300 ezer forintot a képviselő részére, illetve levélben kell bocsánatot kérnie, ezt a levelet pedig blogján – ahol a kifogásolt írás korábban megjelent – 30 napon át kell elérhetővé tennie.

Kellett volna.

Ezek után Bayer Zsolt az ECHO TV-ben jelentette be, megírta a bocsánatkérést Hadházy Ákosnak, de polgári engedetlenségként azt letétbe helyezi egy közjegyzőnél és annak megjelentetését feltételhez kötötte. A 300 ezer forintot, pedig majd 5 forintosokban fogja kifizetniúgy, hogy bedobja Hadházy kertjébe.

Ma kiderült, hogy Bayer havi 32 ezer forintért lakik egy önkormányzati lakásbana Budai Várban. Erre reagált most Hadházy a Facebookon:

“Üzenem az I. Kerület fideszes polgármesterének: ha B.Zsolt azt ígéri, hogy ötforintosokkal fog fizetni, ne higgyenek neki! (Nekem eddig nem fizetett, se így, se úgy…)“

A Magyar Hang megkereste Bayert, aki elmondta: valóban nem fizetett Hadházynak, az ügyvédje felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához. Ameddig pedig ott nem születik döntés, addig áll az ügy.

Forrás Nyugatifény http://nyugatifeny.hu/2019/04/02/bayer-zsolt-meg-egy-vasat-se-adott-hadhazynak-nemhogy-egy-zsak-otforintost