Bayer Zsolt leszarjankózta a néppárti vezetőt

0

Bayer Zsolt, a Fidesz-közeli véleményvezér minden jel szerint becsatlakozott az európai diskurzusba és blogján értékelte Manfred Weber magyarországi látogatását. Az írásában nemes egyszerűséggel leszarjankózta az Orbán Viktor által is megszavazott néppárti politikust.

A Fidesz pont ugyanazt csinálja az európai politikában mint itthon, Magyarországon: odarondít az asztal kellős közepére majd amikor rászólnak, hogy talán ezt mégsem kellene, akkor felháborodva közli, hogy vegyék tudomásul nálunk ez így szokás.

Erre a legszebb példa az, ahogy a kormányzati propagandamédia kezeli a néppártban folyó etikai eljárást a Fidesszel szemben. Igen, gyakorlatilag semmi önkritika ők a makulátlan fiúk. Igazából rajtuk kívül mindenki idióta, úgy ahogy van teljes Európa. Csak Orbán Viktor a tuti gyerek.

Persze, politikai értelemben nyilván komoly pofon, hogy nincs még fél éve az, hogy az ő szeretett vezérük büszkén parolázott a médiában mennyire támogatja Manfred Webert. Majd most ez a Manfred Weber jön Budapestre, hogy helyretegye a viselkedni nem tudó, politikai kultúrát a focipályákról szerző magyar kormányzati elitet.

A magyar suttyóizmus koronázatlan királya, Bayer Zsolt nyilván a maga tahó stílusában értékeli a Weber látogatást. Blogjában fékevesztetten fröcsög. Lehazugozza majd leszarjankózza a néppárti vezetőt. Bayer Zsolt a következőket írja:

Weber budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!

A probléma azontúl, hogy mi már hozzászoktunk, hogy ezek ilyen büdös tahók az, hogy ezek a büdös tahók képviselik Magyarországot az európai politikában. Hiszen ők kormányoznak hazánkban.

Azonban most a helyzet komoly és nem érzékelik, hogy tényleg kitehetik őket a néppártból és az most nagyon kevés lesz, hogy Bayer egy bőszet fröcsög: szarjankózzik, sorosozik vagy épp kommunistázik.

Persze széttehetnénk a kezünket és mondhatnánk azt, hogy ez az ő bajuk, csak ez Magyarország problémája is lesz és ne gondolja senki hogy a Fidesz-gyalázatos politikájának az árát nem mi, a magyar emberek fogjuk megfizetni.

Forrás és bővebben:https://hirhugo.hu/2019/03/14/alakul-a-buli-bayer-zsolt-leszarjankozta-a-nepparti-vezetot/?fbclid=IwAR1XlPNDtRiL8ksyB2zCHFt9xeGdRnjNsk_QewAXg4t7UBkF35WRDUvuTYI