BECSÜLETBEN KITARTANI A HŐS VÁSÁRHELYIEKÉRT

0

A tolvajlásban megzavart vásárhelyi fideszesek újabb szórólapja jutott el hozzám – ezúttal a váci Matkovich Ilonával folytatott beszélgetésemben találtak egy fél mondatot, és ezt igyekeznek eredetijéből a visszájára fordítani.

Bár internettől elzárt polgártársainkhoz CSAK ÖNÖK JUTTATHATJÁK EL AZ IGAZSÁGOT, aki teheti, nézze meg a mondat eredeti környezetét, vagy akár a teljes beszélgetést, melyben számos okát adtam annak, hogy tisztességes keresztény emberként mit keresek a már régóta bűnözők által uralt politikában.

Az alábbi link elindítja a beszélgetést (legkésőbb 34:39-nél érdemes elkezdeni, bár az adott kérdésre a válasz csak 36:50-nél hangzik el, az idézett félmondat 38:00 után következik), ebből is egyértelmű, hogy a mondat arról szól, hogy ENGEM POLGÁRMESTER-JELÖLTKÉNT NEM SAJÁT ANYAGI VAGY KARRIERCÉLJAIM VEZÉRELNEK, HANEM ERKÖLCSI KÖTELESSÉGEM KIÁLLNI AZOK MELLETT, AKIKET A FIDESZ-KOMMUNISTÁK KIRÚGNÁNAK, HA ELVESZÍTJÜK AZ ŐSZI VÁLASZTÁST. Ezt pedig nem hagyhatom!

Vendegunk Marki-Zay Peter

Gepostet von Matkovich Ilona am Freitag, 26. April 2019

Tavaly még azt híresztelte a Fidesz, hogy pártot alapítok és az EU-választáson Brüsszelbe megyek. A Fidesz akkori hazudozása mára a legelkötelezettebb híveik számára is bebizonyosodott – most is megnyugtatom a bátor vásárhelyi hősöket, akik támogatnak a korrupció és megfélemlítés elleni küzdelmemben, hogy ősszel sem fogom őket magukra hagyni.
Márki Zay Péter