Beleordítok a nagy magyar pusztába, hátha sikerül néhány érintettet telibe kapni!

0

Vidám estét! Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy nem csak reggel rúgom rátok az ajtót időnként, hanem este is. Összefoglalom a napot, mert az kell, mint egy falat disznósajt – írja a kolozsvaros.com.

Semmilyen brüsszeli bürokrata nem kényszerítheti a visegrádi országokat arra, hogy migránsokat fogadjanak be. Ezt kivételesen nem Orbán Viktor mondta, hanem Robert Fico szlovák miniszterelnök. Legalábbis az MTI szerint ezt és így mondta ő. 40 éve van itthon a magyar korona. A korona várományosa azonban jelenleg nem itthon tartózkodik, hanem:

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) érkezik a Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti képviselőinek második napi tanácskozására a bajorországi Seeon kolostor udvarán 2018. január 5-én. Mellette Horst Seehofer bajor tartományi miniszterelnök és Alexander Dobrindt, a Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti képviselőinek vezetője (j).”

Kicsit fura, hogy a kolostor udvarán érkezik a drága miniszterelnök úr a szép, háromgombos öltönyében. Az még ennél is furább, hogy a tegnapi pukli a zakója alatt ma is megvan, csak most az ellentétes oldalra költözött át. De legalább a nyakkendője csini. Szijjártó Péter már régen toporzékolt, de most bepótolta. Frontálisan leugatta Martin Schulzot, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnökét, amiért az azt merészelte állítani, hogy Magyarország nem veszi ki a részét az uniós kötelezettségekből. Péterünk szerencsére haladéktalanul elszavalta, hogy kikéri és visszautasítja, Schulz nincs tisztában a tényekkel és örüljön, amiért Magyarország megvédi Németországot. Harangzúgás, tapsvihar. Előkerült Bakondi György biztonságpolitikai hómunkás és hosszasan mesélt mindenféléről. Ezzel zárta a napi vergődést:

“Ha megvalósul a Soros-terv, Európa kétségtelenül és láthatóan megváltozik, romlik a biztonsági helyzet, emelkedik a bűn- és terrorcselekmények száma, jelezve, “a kormány meg akarja őrizni 2018-ban is Magyarországot Európa egyik legbiztonságosabb országának”, ezért hamarosan olyan akciótervet tárgyal meg, amelynek intézkedéseivel megakadályozható a Soros-terv végrehajtása. (MTI)”

Egyrészt ugye mindenki szavazzon a Fideszre, mert csak ők tudnak megvédeni minket a csúnya migránsoktól és a még csúnyább Soros Györgytől. Másrészt és ez az érdekesebb – vajon milyen akciótervet fundáltak ki ezek a drága lelkek? Biztonságilag nem szabad majd tüntetni? Gyülekezni sem? Azt hiszem, semmi fontos nem maradt ki. Úgyhogy ráfordulok arra, ami engem speciel jobban izgat, mint a fentebb idézett baromságok együttvéve. Ez pediglen az emberi ostobaság, beszariság, az önreflexió tökéletes hiánya és az indokolatlan nagyképűség. Miután ezek többnyire kéz a kézben fordulnak elő egyazon sejthalmazon belül, nem is feltétlenül kell szétválogatni őket. Beleordítok a nagy magyar pusztába, hátha sikerül néhány érintettet telibe kapni a mondandómmal. Aki szerint itt úgysem változik soha semmi, aki szerint ebben az országban több a gerinctelen, mint a gerinces, több a gyáva, mint a bátor, több a hülye, mint az értelmes, aki szerint tilos leírni bárkiről is, hogy lelkileg rokkant, szocio-, pszicho, vagy lópata, mert azzal felmentést adunk neki a bűnei alól (holott nem, ezek nem mentesítik semmi alól), az egészen nyugodtan menjen turulszart gyűjteni ahelyett, hogy az idióta hozzászólásaival rombol valami olyat, amit pedig építeni kellene ahhoz, hogy ne süppedjünk bele nyakig abba a trutymóba, amiben már most is mellkasig vagyunk. Az ilyen honfitársunk szorgosabban dolgozik a diktatúra bebetonozásán, mint a komplett kormány. Tegye egyébként, szíve joga. De lehetőleg ne itt, hanem valamelyik pártportált szerencséltesse. És mielőtt jogos felháborodásában ide öklendezi egyikük, vagy mindegyikük az epét, nyugodtan gondolkodjon el – ha kilát az egójából – hogy miért nem ő írja ezeket a sorokat és miért nem én hőbörgök kommentben.

Szép álmokat.

 

(Svan Edgar)