Béna az ellenzék, hogy nem él az Adu-Ásszal?!

Amikor Borkairól tavalyelőtt, az önkormányzati kampányban kijött a pornóvideó, a helyi ellenzék összecsinálta magát a lehetőségtől. Megijedtek attól, hogy ez az ügy tényleg valód harcba viheti őket, valódi eséllyel a győzelemre, következésképp valódi pofonokkal a Fidesz részéről. Addig ugye a biztos győztes göcögő legyintgetéseit tapasztalták csak. Mi volt a reakció? A győri jobbikos jelöltek közölték, hogy ezek a polgármestert „ocsmány módon lejárató anyagok”, és azonnal visszaléptek a választástól. A baloldali kihívó pedig előbb hallgatott, majd olyan videót közölt, amiben azt bizonygatta, hogy Borkai azért sokkal tapasztaltabb nála. Nyert is Borkai, ha kisebb előnnyel is, mint korábban.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ez a friss megfigyelési ügy egy valódi ellenzék esetében nem merülhet ki annyiban, hogy ráírjuk a következő szatyorra, hogy LEHALLGATÁSKA.

Igen, ez most veszélyes, igen, itt most nem a biztonságos játék van, plusz vissza kell jönni a Balatonról a bedugult Pestre, no de ezért lettetek politikusok, vagy nem? A most következő hetekben derül ki, hogy mivégre. Ha rövidesen ismét a nagykanizsai előválasztás meg az instakompatibilis “országjárás” lesz a témátok, akkor kizárólag a jól fizető állásért. Akkor a Fidesszel való békés együttélés a célotok, egy kétharmadmentes NER-ben.

(zárójelben engedjük meg annak lehetőségét is, hogy az ügy feldolgozása siklik félre, ebben az esetben az ellenzéki sajtó az ellenzéki orientációjú jogvédők kerülnek bajba – de nekem ma ez nem tűnik blöffnek).