Beszarás: Új országos rekord: nyolcan adták át a külterületi döngölt földutat , de egyik sem tett egy kapavágást sem.

0

Kár volt a 8 db ollóért.

“Értékteremtés a Nyírségben 90.: Tanyasi útfejlesztés Balkányban,” címmel számolt be Facebook-oldalán Simon Miklós országgyűlési képviselő arról a pénteki átadóünnepségről, amin nyolc fontos férfi szalagvágása avatta az elkészült földutat.

“Több mint 104 millió forint ráfordításával négy, a balkányi tanyavilágban húzódó külterületi út stabilizációja valósult meg a Vidékfejlesztési Program jóvoltából a Nagymogyorós, Vecser és Csiffytanyák érintésével. Az érintett útszakaszok zúzottköves stabilizációján túl egy új, az utak karbantartásához is használható MTZ traktorral gazdagodott Balkány város munkagépállománya. Az átadóünnepséget megtisztelte jelenlétével Baracsi Endre, a Megyei Közgyűlés alelnöke. Gratulálok Balkány!,”

írta a fideszes politikus. Simon képviselő arra az apró részletre nem tért ki, hogy a munkák, és a traktorvásárlás uniós támogatásnak köszönhető.

Forrás: 444.HU/https://kepek.444.hu/2019/08/09/uj-orszagos-rekord-nyolcan-adtak-at-a-kulteruleti-dongolt-foldutat?fbclid=IwAR069pgUaMgFkABTiBbKui1pknhGx4NNGGy9aj7hjcgG4nU_JJBfBmi3V_w