Betörtek Hadházy Ákos kertjébe a fideszes szennymédia csicskái, a politikus felesége levideózta őket!

0

Hadházy-Szőcs Boglárka készítette ezt az amatőr videót ahol a fideszes szennycsatornai riporterei szó szerint betörtek Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő házának a kertjébe. Hadházy Ákos felesége ezt végigvideózta.

Ezek szerint Orbán Viktor palotapincsi kutyái már a birtokháborítástól sem riadnak vissza!

A történet úgy kezdődött, hogy Hadházy Ákost sírva hívta fel a felesége, hogy a Fidesz-média csicskái kamerával zaklatják a gyerekeit, családját.
A fideszes propagandisták csütörtökön még tovább merészkedtek, és a politikus kertjébe is bementek, erről Hadházy Ákos felesége tett közzé videót a Youtube-on, amit maga a képviselő is megosztott az oldalán.

Hadházy azt írja:

“A videót a feleségem készítette, a kertünkben garázdálkodó TV stábról.
Idegesek, félnek, de ma túl messzire mentek, illetve túl közelre jöttek. A kormányt minden jel szerint nagyon zavarja a ma induló aláírásgyűjtés, ami az Európai Ügyészséghez csatlakozást fogja kikényszeríteni. Ez a jó hír.
A rossz, hogy a feleségem ma megint zaklatottan hívott fel az előbb hogy a tegnapi után ma megint kamerázzák őt, a gyermekemet és a házamat. Ma már egy teljes stáb jött és konkrétan bejöttek a kertünkbe, a csukott kaput kinyitva.”

 

olkt.hu/Youtube