Beültették a KDNP-s államtitkár lányát a Nemzeti Vagyonkezelőbe!

0

Bekerült a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő felügyelőbizottságába Aradszki András államtitkár, KDNP-s képviselő lánya.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi államtitkára, Aradszki András lánya bekerült a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottságába. A megbízatása öt évre szól. A kereszténydemokrata politikus jogász gyermeke, Dea 2011-ben végzett a Pázmányon, és már 2014-ben feltűnt az Erzsébet Üzemeltető Kft.-ben, amely a mostanra végelszámolás alá került utalványos vállalkozás fiókvállalata, és a már külön háztartásban élő lány tulajdonos az Aradszki-család érdi ingatlankezelő kft.-jében is.

A hivatalos megfogalmazás szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. „a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyik legfontosabb háttérintézményeként több mint 17 ezer milliárd forint értékű állami vagyon felett gyakorol tulajdonosi jogokat, ami Magyarország éves GDP-jének közel fele”.

 

 

Ezt se feledjük!

“A kinevezés 2017-es, 5 évre szól. Jelenleg nyilvános adat nem érhető el a szervezet honlapján az Aradszki-lány státuszáról. A további részletekkel jelentkezem, amint tudok. A kereszténydemokrata politikus jogász gyermeke, Dea 2011-ben végzett a Pázmányon, és már 2014-ben feltűnt az Erzsébet Üzemeltető Kft.-ben, amely a mostanra végelszámolás alá került utalványos vállalkozás fiókvállalata, és a már külön háztartásban élő lány tulajdonos az Aradszki-család érdi ingatlankezelő kft.-jében is. Dea édesapjának tehetségéből csak egy kicsit is örökölt, már érthető a semmiből való kinevezés, hiszen egy politikus gyermekének nincs szüksége tapasztalatokra, képes ellátni bármilyen feladatot. Különösen ilyen jóképességű felmenőkkel.”