Bíró Ica: Magyarország a kilakoltatottak országa

0

Bíró Ica barátaihoz költözik, miután ma mindkét ingatlanából kilakoltatták. Az egykori modell devizahitele miatt veszítette el lakásait.

Ma reggel kezdték el kiüríteni a budai házát, ingóságait teherautóra pakolták. Később körülbelül 100 ember is érkezett, akik az életmód-szakértő mellett tüntettek. Az eljárás közben, délelőtt értesült arról Bíró Ica, hogy elfogadták perújítási kérelmét, júniusra tűzték ki a tárgyalást. A kilakoltatást azonban nem függesztették fel, délután pedig másik budai lakását is el kellett hagynia. Tíz éve ugyanis svájci frank alapú hitelt vett fel, az árfolyam-emelkedés miatt viszont törlesztőrészlete majdnem a háromszorosára nőtt, amit egy ideig fizetett, de hat éve már nem tudta azt kitermelni.

“– Nincs mit szégyellnem, mert az szégyellje magát, aki ezt velem tette, az aki kitolt, kitúrt az otthonomból csalással, az, aki hagyta, és ez az egész állami vezetés, aki azt harsogja, hogy Magyarország nem a kilakoltatottak országa. De igen! Itt a bizonyíték. Most zsákokban van az élete, és azt sem tudja, hogyan tovább.”

Bíró Ica forint alapú hitelt akart felvenni annak idején, de azt nem kaphatott, úgy beszélték rá a devizahitelre, amitől pont az árfolyammozgás miatt tartott.

Sokan jártak így Magyarországon.

Orbán és bűntársai pedig hagyják, hogy az egykor megtévesztett emberek az utcára kerüljenek, miközben a bankok óriásit kaszáltak a szegény, kölcsönt felvevőkön.

Jól van ez így? Jó az, valakinek, ha fél Magyarországot kilakoltatják?

Igen…Azoknak akik ebből gazdagodtak meg, bizonyára nagyon jó.

Forrás: 168 óra