Bizarr előrejelzés: 2034-re kisebbségben lesznek Magyarországon a magyarok

0

Nagy társadalmi vitákat kavarhat a kérdés: mi történik, ha valóban többségbe kerülnek mások a magyar hazában? Mi lesz a magyarság sorsa 2034 után?

Borzalmas demográai előrejelzés látott napvilágot…

Előre bocsájtjuk, hogy a romákkal semmi bajunk nincs, sőt, ugyanolyan részét képezik a társadalomnak.
Azonban elgondolkodtató, hogy milyen arányú lesz az ő számuk 2034 után egy nemrég napvilágra került jelentés szerint.

Ráadásul a demográai felépítése az országunknak sok más miatt is nagyon furcsa képet fog alkotni.

Az eltelt harminckilenc évben a lakosságszám csupán 9 százalékkal csökkent – de a gyermekszám majdnem 40 százalékkal – írja az azonnali.hu.

Az állami statisztikai szolgálat, a KSH becslése jelzi: a következő tizenöt évben nagyobb arányú lélekszámfogyásra készülhetünk, amekkora az előző harminckilenc évben jött össze!

A kormányzat előszeretettel hivatkozik az elmúlt években a javuló fertilitásra, mellette pedig időnként dicsekszenek azzal is, hogy csökken az először szülő nők átlagéletkora.

Ez a két adat nem a kormányzati családpolitika sikere, csupán annak a jele, hogy rohamosan növekedik a cigányság számaránya.

A cigányság létszáma a vizsgált szűk harminc év alatt 2,2-szeresére nőtt, és napjainkban bizonyosan több, mint 900 ezer, könnyen lehet, hogy a 950 ezret is felülmúlja.

100 cigány asszony bizonyosan több, mint 300 gyermeket szül, és immár rohamosan nő az arányuk a szülőképes korú nők körében.
Ez nem lenne probléma, de gyakorlatilag a tősgyökeres magyarok egyszerűen kisebbségben lesznek lassan.

Ez pedig egy igazi demográai időzített bombát vetíthet előre…

2034-ben szinte bizonyosan több cigány kisbaba fog születni, mint nem cigány – állítja a statisztikai jelentés.

https://www.hireim.ma/index.php/bejegyzes/385930-bizarr-elorejelzes-2034-re-kisebbsegben-lesznek-magyarorszagon-a-magyarok/?fbclid=IwAR0xWMXeBRVa7IBD5UKUb-Lz32LvhdJqaLJC1HULwLilepJUqAFnoLVyUNs