Blokádot csinált a Fidelitas

0

Délután Karácsony Gergely az Átrium színház előtt tartott sajtótájékoztatót a megszüntetett tao-rendszerrel kapcsolatban, amikor a körúton hirtelen megállt egy kisteherautó, amin a Fidesz utánpótlásképzője, a Fidelitas arról szóló plakátjai voltak, hogy az ellenzéki politikusok bohócokhoz hasonlítanak, mert Tarlós Istvánnak kihívói akadtak a főpolgármester-választáson.

Karácsony egy darabig nem is tudta folytatni a beszédét, mert cirkuszi zenét bömböltettek, a járműből, ami az ATV felvétele szerint szabálytalanul várakozott, és kisebb dugót okozott:

Karácsony azt mondta, „megvárom, míg elmegy a bohócvonat”, majd amikor pár perc múlva odébbállt a Fidesz, folytatta a beszédét.

Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje egyébként azóta nem szerepelt nyilvánosan, hogy pénteken megafonba üvöltözve arról beszélt,

„Magyarországon ma elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni”.

Megzavarta a Fidesz a sajtótájékoztatónkat – mentőautó sem tudott továbbmenni a Fideszt kampányautójától

Nem gondoltam volna, hogy hívatlan vendéget kapunk a mai sajtótájékoztatónkra, amit az Átrium – a kormány által bezárásra ítélt budai színház – megmentéséről tartottunk. Azonban a Fidesz úgy döntött, megzavarja a sajtótájékoztatót, és egy kampányautóval vészvillogóval megállva, hangos zenét bömböltetve érkeztek hozzánk ország-világnak bemutatva, mi is az a tahóparkolás. Miután jeleztem nekik, hogy szabálytalanságot követnek el, és akadályozzák a forgalmat, elmentek. Október 13-a után minden szabálytalanul megálló autó komoly bírságra számíthat, véget vetünk a tahóparkolásnak, a vészvillogóval forgalmat feltartókkal, a második sorban parkolókkal szemben erélyesen fellépünk! A beszedett bírságokat pedig a bölcsődei, óvodai és egészségügyi dolgozók fizetéskiegészítésére fordítjuk.

Gepostet von Őrsi Gergely am Mittwoch, 18. September 2019