Bodrozsán Alexandra: KECSKEMÉTI KORRUPCIÓS ÜGY? HADHÁZY ÁKOS LERÁNTOTTA A LEPLET!

KECSKEMÉTI KORRUPCIÓS ÜGY❓
HADHÁZY ÁKOS LERÁNTOTTA A LEPLET❗
Az ellenzéki összefogás jelöltje, a korrupció elleni harc egyik zászlóvivője, Hadházy Ákos egy kecskeméti potenciális korrupciós ügyet tárt fel:
1,2 MILLIÁRD forintból építettek fel egy háromemeletes irodaházat, papíron egy fogászati turizmust kutató és fejlesztő intézetet. Az összefogás jelöltje azonban a helyszíni szemlét követően konstatálta, hogy az épület teljesen üres, abban nem dolgozik senki.
Elég volt abból, hogy a Fidesz az uniós támogatásokból saját és haverjai zsebét tömi. Az Orbán Viktor által gyakran szidott Unió nem kevés pénzt juttat el naponta Magyarországra annak céljával, hogy fejlődjön az ország, intézmények épülhessenek és szolgáltatások modernizálódhassanak.
2022 áprilisa után az összefogás kormánya egy új, szabad és sikeres Magyarországot fog építeni, mely az Uniót nem ellenségnek, hanem az egyik legfontosabb partnerének tekinti.
És amely a kontinens többi részéről érkező támogatásokat nem oligarchák zsebébe juttatja el, hanem ténylegesen arra használja fel, amire való!
Értetek, Veletek! ?