Bodrozsán Alexandra óriási fideszes trollhálózatot buktatott le!

FIDESZES TROLLHÁLÓZATOT IRÁNYÍT A KECSKEMÉTI FIDELITAS ELNÖKE?

 

És nagyon úgy tűnik, hogy mindezt a mi pénzünkből fizetik.
Ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést még februárban annak kapcsán, hogy az egyik kecskeméti trolloldalon engem gyalázó írások és képek jelentek meg. A Fidesz-propagandát felmondó oldal “alkotásai” között voltak obszcén képek, ízléstelen megjegyzések és konkrét hazugságok is. Csak a szokásos, mondhatnánk, hiszen százával találunk hasonló trolloldalakat a Facebookon.
Ami viszont nem szokványos, hogy egy ilyen oldalt Kecskemét önkormányzati képviselője, frakcióvezető-helyettese és a kecskeméti Fidelitas elnöke: Nemcsik Mátyás irányítson.
A nyomozás még javában tart, de a csontvázak már most kezdenek kiesni a szekrényből. Az egyik tűzhöz közeli tanú vallomásából például egészen megdöbbentő részletek derülnek ki.
A tanúvallomás szerint Nemcsik nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni.
Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz “PR feladatok” elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.
A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa.
Ha a kecskeméti Fideszben azt hitték, hogy büntetlenül gyalázhatnak egy ellenzéki politikust, akkor most ki kell ábrándítsam őket. A feljelentést megtettem, a nyomozás folyik, és addig nem állok meg, míg az igazságot ki nem derítem, és a bűnösöket el nem kapják.
A Momentum a garancia a politikusbűnözők elszámoltatására 2022-től. Én ezt a munkát már korábban elkezdtem, jövő áprilisától pedig kormányon is folytatni fogom. Megtisztítjuk a közéletet, mert mindannyian egy normális, békés és egymást tiszteletben tartó Magyarországon szeretnénk élni.

 

Az ügy további részleteivel hamarosan jelentkezem.

 

kép. Facebook/Momentum

 

 

Szerző és forrás. Bodrozsán Alexandra, a Momentum önkormányzati képviselője és parlamenti képviselő-jelöltje.