Bodrozsán Alexandra újabb drasztikus iratokat hozott nyilvánosságra a kecskeméti fideszes trollhadseregről

A JÁRVÁNY ALATT JUTOTT ESZÉBE TROLLHÁLÓZATOT ÉPÍTENI A HELYI FIDELITASNAK

 

Illetve nem is nekik, hanem az általuk csak “felsőbb köröknek” nevezett, vélhetően a Fidesz pártközponthoz tartozó alakoknak juthatott ez eszébe.
Korábbi bejegyzésemben írtam arról, hogy ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést annak kapcsán, hogy az egyik kecskeméti trolloldalon engem gyalázó írások és képek jelentek meg. A Fidesz-propagandát felmondó oldal “alkotásai” között voltak obszcén képek, ízléstelen megjegyzések és konkrét hazugságok is.
A nyomozás eddigi állása szerint ennek a hálózatnak az üzemeltetője a Fidesz helyi képviselője és frakcióvezető-helyettese, a Fidelitas kecskeméti elnöke: Nemcsik Mátyás.
Az egyik tűzhöz közel álló tanú áprilisi vallomása alapján nagyjából egy éve felsőbb utasításra jött a feladat, hogy trollhálózatot kell felépíteni az ellenzéki képviselők lejáratására Kecskeméten. Ez azt jelenti, hogy éppen a járvány első hullámának kellős közepén kapták ezt a feladatot a Fidelitas hűséges helyi vezetői.
És éppen Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere vádolt meg minket azzal, hogy a járvány kellős közepén nem a várossal foglalkozunk. A polgármester egyébként a munkáltatója a Fidelitas helyi alelnökének, aki többekkel együtt megkapta ezt a “nemes” feladatot.
Tehát ha felsőbb körök az áprilisi tanúvallomáshoz képest nagyjából egy éve, azaz 2020 áprilisában adták ki a feladatot, akkor az bizony egybeesett a koronavírus első hullámával. Amikor Polgármester asszony és az egész helyi Fidesz elvileg hősiesen küzdött a járvány ellen. De arra azért volt közben idejük, hogy egy lejárató propagandát terjesztő trollhálózatot hozzanak létre Kecskeméten.
Az első szó, ami eszünkbe juthat, az az álszentség. Ezt a Fidesztől már megszokhattuk, és ez még egy indok arra, hogy leváltsuk a Fideszt 2022-ben! Nem fogok megállni, továbbra is harcolni fogok Értetek, és nem hagyom, hogy fideszes körök megússzák a sok hazugságot és alaptalan vádaskodást, amit eddig folytattak!
Elszámoltatni és rendszert váltani 2022-től – én ezért dolgoztam eddig is, és ezután is ez lesz a legfőbb célom!

 

 

 

 

Értetek, Veletek! ?