Bohár úr láthatóan nem szeret engem

Egy Bohár Dániel nevű propagandista egy posztjában azzal dicsekszik lelkesen és szerinte szellemesen, hogy megszerzett két palántát, amit szerinte én saját kezűleg ültettem el. Van néhány megjegyzésem ehhez.
1) Szegényt átvágták, én csak paprika palántát ültettem át, a paradicsomot a kollégák csinálták. Ha csak azért nevelgetné, met úgy érzi valamiért, hogy ez őt kielégíti valami módon, akkor elég a paprikát locsolgatnia
2) Bohár úr láthatóan nem szeret engem, de néha azzal is teszünk jót véletlenül, akit nem kedvelünk. Én is meg kell, hogy köszönjem neki ezt a posztot, mert ezzel egyrészt megkülönböztet engem a megbízójától azzal, hogy kiemeli: én dolgoztam is életemben a politizáláson kívül. Másrészt segít felhívni a figyelmet arra is, amit a közmunkával üzenni akarok:a főnöke nagyon fél a tüntetésektől és ezért olyan törvényeket hoz sorra, amit már nem szabad betartani.
3) Ha nem éreznék némi gúnyt a soraiban, vagy azt hinném, hogy egy propagandistát valamennyire érdekelnek a tények, akkor elmondanám neki, hogy igen, büszke vagyok a kertészetben végzett munkámra, de azért szerintem van még pár dolog az életemben, amit “értelmes produktumnak” tartok. Büszke vagyok pl. állatorvosi szakmámra és hogy meggyógyíthattam állatokat, büszke vagyok a gyermekeimre és igen, arra is büszke vagyok, hogy ha kicsit későn is, de ki tudtam lépni a Fidesz nevű bűnszövetségből.
4) Be kell vallanom, én sem kedvelem Bohár urat, sőt. Nagyon kevésre tartom azt az “újságírót” aki ennyire látványosan próbálja bizonygatni a megbízóinak, hogy mennyire utálja a megbízója politikai ellenfelét. Aki “””tényfeltáró riporterként””” az újságírói függetlenség és elfogulatlansága látszatának a leghalványabb jelét sem akarja fenntartani, sőt büszkén hirdeti, hogy mennyire imádja a Vezért és mennyire utálja annak ellenfeleit. Valóban független újságíró persze nagyon kevés van, mindenkinek lehet politikai meggyőződése és akár posztolgathat is erről. Csak nagyon más a sportértéke annak, ha valaki a hatalom langyos fenekét nyalogatja a propaganda reklámokból szerzett bevételekből fizetett horribilis fizetésért cserébe és úgy posztolja ki a “meggyőződését”, mint annak, ha ellenzéki újságíróként lehallgatva, megélhetéséért küzdve vállalja a véleményét.
Bohár úr posztját itt olvashatja, ha mindenképp szeretné, ha gondolják, üzenhetnek is neki https://www.facebook.com/100063689081315/posts/208299341303034/?d=n

Hadházy Ákos