Borkai 800.000 dolláros repülője

0

Nagyon sokat haladtunk előre az elmúlt héten, és Ti is szép munkát végeztetek. Nélkületek biztosan nem jutottunk volna ilyen messzire.

Abban biztosak lehettek, hogy ez a magát mindenek felett állónak tartó hatalom nem fog csak úgy eltűnni, gőgösen uralkodni fog felettünk, ameddig csak teheti. El fogja lopni még a jövőt is tőletek és a gyermekeitektől, és a saját gyermekeinek fogja adni. Pont úgy, ahogyan Borkai fia is megkapja a maga havi egy millióját munka nélkül, mert ő a Borkai fia, és a papa lopott pénzéből ennyi neki “jár”.

Borkainak nem a polgármesteri fizetéséből és az olimpiai járadékából telik luxuséletre. De Ti már tudjátok, miből. Azonban van néhány dolog, aminek az eléréséhez szükség van rátok: elérni, hogy a magyar hatóságok ne gondolják azt, hogy nincs itt semmi látnivaló. Ez egyedül nekem sem mehet, ám amíg nem lépünk egyszerre, addig esélytelenek vagyunk. Ebben kell még sokat fejlődni.

Addig is a horvát hatóságok nyomozni fognak, az ottani ügyészség úgyis motivált a Hernádi ügye óta.

Borkaiék két repülőgéppel repkednek. Eddig főleg csak az egyikről esett szó.

Borkai gépe Somogyi János cége nevén van, egy Cirrus SR22T Platinum, a lajstromjele HA-BIC. Ez a legdrágább dugattyús egymotoros repülőgép a világon, kifejezettem luxus kategória, nagyon gyors és kényelmes, a fedélzeten a legkomolyabb műszerezettséggel és műholdas telefonnal. A kategória csúcsa, ára 800.000 dollár, plusz az extrák, például ez a gép tiszta bőr belül.

Forrás: ” Ördög ügyvédje” :https://neocasino.wixsite.com/ezazordogugyvedje/post/j%C3%B6jj%C3%B6n-akkor-borkai-g%C3%A9pe?fbclid=IwAR3wIr_lnagtosjHD-jx9uEuB1v1avMJmjPwgQm74yc266pMMcSpusjFR80