Borkai nem csak lányokat, férfiakat is megvett

0

Fura dolgok történnek mostanság Győrben miután kiderült, hogy Borkai Zsolt polgármester a család az első program jegyében, pornó bulin vett részt egy luxus yachton.

Az esetet követően Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke kedden délelőtt 11 órakor sajtótájékoztatón reagált arra, hogy a győri Jobbik elnöke bejelentette, hogy a párt győri alapszervezete visszalépteti négy egyéni képviselőjelöltjét. Pollreisz a 444tudósítása szerint a történtekre utalva azt mondta:

Úgy tűnik, Borkai Zsolt lányok mellett fiúkat is vett magának.

Az MSZP-s politikus szerint öt nappal az önkormányzati választás előtt már nem tehetnek semmit ez ügyben, az érintett körzetekben nem lesz ellenzéki kihívója a kormánypárti jelölteknek. Megjegyezte egyúttal, hogy polgármester-jelöltre ezekben a körzetekben is szavazhatnak a helyiek, és mint mondta, reményeik szerint a jobbikosok döntése mozgósíthatja az ellenzék támogatóit, így akár jobb eredményt is elérhetnek a többi körzetben.

Pollreisz szerint hatással lehetett a jobbikosok döntésére Borkai Zsolt győri polgármester, szerinte Borkai „a hétfőn felolvasott üzenetében harcot hirdetett, ez annak lehet az egyik állomása”.

Forrás 24.hu