Bősz Anett: Alapvetően nem szoktam rosszindulatú, rosszképességű és romboló emberek pletykáira reagálni, de fontosnak tartom elmondani

Alapvetően nem szoktam rosszindulatú, rosszképességű és romboló emberek pletykáira reagálni, de fontosnak tartom elmondani, hogy a mai napon origon megjelent hírekkel ellentétben én magam előválasztásra készülök Pest megye I-es választókörzetében, ahogyan azt a minap egy nyilatkozatban kristálytisztán elmondtam.

–> https://fb.watch/1Stl_UIrng/

Évek óta részt veszek az ellenzéki szövetség központi munkájában, és mindig előbbrevalónak tartottam az ország és a demokraták ügyét, mint azt, hogy velem mi lesz, vagy nekem lesz-e helyem 2022 után a közéletben. Tudom és hiszem, hogy szükség van azokra a gondolatokra, amelyeket képviselek, mert meg kell harcolnunk egy normális Magyarországért, küzdeni is fogok ezért

Fontos számomra a demokraták győzelme, de én a saját győzelmemet sosem minden áron képzeltem el, és azt is tudom, hogy nagy meccseket el lehet veszíteni, így akár az előválasztást is.

Sajnálom, hogy még mindig vannak emberek, akik azt hazudják önmaguknak és a demokratáknak, hogy ők maguk a NER leváltásáért és egy új Magyar Köztársaságért jöttek küzdeni, miközben számukra semmi másról nem szól a politizálás, csak arról, hogy ők milyen pozíciót foglalhatnak el. Sajnálom, de ugyanakkor hét éve együtt élek ezzel a jelenséggel, amely még sosem tudott eltántorítani egyetlen küzdelemtől és a közös célratartástól, ez ezután is így marad.

Mindenkinek köszönöm, aki ebben a felbolydult világban őszinte és nyíltszívű, gondolkodó ember tudott maradni. Attól, hogy a kormányoldal rendre gyűlöletet szít, az ellenzéknek távol kell tartania magát ettől. Különben mitől lennénk jobbak?

Szerző. Bősz Anett, a DK frakcióvezető-helyettese