Bősz Anett: “összekeverik az erőfitogtatást az erővel, az aljasságot az ésszel, a sikert a tehetséggel, a határozottságot a szemtelenséggel, a keménységet a tiszteletlenséggel!”

0

A NER vezetői és más, kevésbé fontos politikusai a leggyakrabban összekeverik az erőfitogtatást az erővel, az aljasságot az ésszel, a sikert a tehetséggel, a határozottságot a szemtelenséggel, a keménységet a tiszteletlenséggel, és emiatt nagyon rosszul ítélnek meg helyzeteket. Tudom, most az az egyik fő feladat, hogy képviselőnőket hiteltelenítsenek, tegyenek úgy, mintha ők maguk nem rendelkeznének elegendő képességgel arra, hogy a közélet forgatagában teljesítsenek szolgálatot, s ráadásul erőszakosak, akik csak fenyegetőzni tudnak.
Tette ezt legutóbb Bajkai István képviselőtársam a parlamentben, a legfőbb ügyész beszámolójának vitáján, amikor hamisan azt állította, a legfőbb ügyészt még megszólítani sem tudtam kellő tisztelettel, de nem csak ő, T. Mészáros András, Érd bukott polgármestere is úgy gondolta, hogy mivel kimondtam vele szemben az igazságot, legjobb, ha úgy tesz, mintha én magam legalábbis valamifajta eszelős, nem beszámítható, haladéktalanul segítségre szoruló ember lennék.
“Uraim”, az alábbi 1 perc 26 másodpercben megtalálják a válaszomat, de írásba is adom: az efféle, rendkívül olcsó politikai provokáció nálam bizonyosan nem fog célt érni.
Bajkai Istvánnak adott válaszomra itt az előzmény, itt 14 percben reagáltam a legfőbb ügyész 2018. évi beszámolójára:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2669087213313984&id=1438995906323127

Minden megosztást megköszönök, talán így az érintetteket is sikerül vele újra és újra szembesíteni.

 

Nem tűröm senkitől, hogy hazudozzon rólam

A NER vezetői és más, kevésbé fontos politikusai a leggyakrabban összekeverik az erőfitogtatást az erővel, az aljasságot az ésszel, a sikert a tehetséggel, a határozottságot a szemtelenséggel, a keménységet a tiszteletlenséggel, és emiatt nagyon rosszul ítélnek meg helyzeteket. Tudom, most az az egyik fő feladat, hogy képviselőnőket hiteltelenítsenek, tegyenek úgy, mintha ők maguk nem rendelkeznének elegendő képességgel arra, hogy a közélet forgatagában teljesítsenek szolgálatot, s ráadásul erőszakosak, akik csak fenyegetőzni tudnak. Tette ezt legutóbb Bajkai István képviselőtársam a parlamentben, a legfőbb ügyész beszámolójának vitáján, amikor hamisan azt állította, a legfőbb ügyészt még megszólítani sem tudtam kellő tisztelettel, de nem csak ő, T. Mészáros András, Érd bukott polgármestere is úgy gondolta, hogy mivel kimondtam vele szemben az igazságot, legjobb, ha úgy tesz, mintha én magam legalábbis valamifajta eszelős, nem beszámítható, haladéktalanul segítségre szoruló ember lennék. "Uraim", az alábbi 1 perc 26 másodpercben megtalálják a válaszomat, de írásba is adom: az efféle, rendkívül olcsó politikai provokáció nálam bizonyosan nem fog célt érni. Bajkai Istvánnak adott válaszomra itt az előzmény, itt 14 percben reagáltam a legfőbb ügyész 2018. évi beszámolójára: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2669087213313984&id=1438995906323127—Minden megosztást megköszönök, talán így az érintetteket is sikerül vele újra és újra szembesíteni.

Gepostet von Bősz Anett am Donnerstag, 7. Mai 2020