Bősz Anett rendkívül fontos felhívása az elkövetkezendő napokra!

Kedves Kommentelők, az elején megállapodtunk abban, hogy a győztes személyét mindenki elfogadja. Ezt kérem én is mindenkitől. A legkevésbé sincs szükségünk a saját sorainkban indulatokra. Arra a Fidesznek van szüksége. Javaslom, senki ne segítsen nekik.
Más: 15 éven át versenysportoló voltam, 8 éven át a magyar válogatott tagja. Tudom, hogy a vesztes mindig egyedül van. Azt is, hogy a győztessel mindenki szeretne egyet pacsizni, de a legfontosabb tanulnivaló mégiscsak az, hogy ezek a tények egyikőjük értekét sem befolyásolják. Éppen ezért, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjével, Dobrev Klára‘val voltam ma este, a Liberálisok és a DK szövetsége csak azért, mert az első forduló győzelme után ma az ezüstérem jutott, nem szűnik meg.
Ismételten el kell mondanom: ez a verseny a demokrata ellenzék padsorain belül rendezett forduló volt. Közös felelősségünk minden pillanatban emlékezni az együtt vállalt kötelességünre: arra, hogy leváltjuk az Orbán-kormányt és újraépítjük a köztársaságot. Fogjunk hozzá!
Bödőcs Tibor egyik műsora azt mondja: nincs idő gólörömre. Én azt mondom, most nincs idő az indulatokra. Fél év kőkemény munka vár ránk, egy percet sem vesztegethetünk el belőle hasztalanul.