Bősz Anett: T. Mészáros András továbbra is gazdagodik!

Hallomásból értesültem róla, hogy a világklasszis Milák Kristófot Érdről elüldöző Berczi Zita, T. Mészáros András felesége zavaros tartalmú nyílt levelet közölt pénzek átlátható elköltéséről az érdi úszósportban. Különös, hogy Berczi ezért sosem tett semmit férjével együtt, amíg a városvezetés és az érdi úszósport a T. Mészáros – Berczi család kezében volt.
Idézet a cikkből, a képeken kívül: “Az Érdi Úszó Sport Kft. 2012-ben alakult meg, és 2015. november végétől nonprofit kft.-ként működik. Berczi Zita 2018. szeptember 19-től a cég ügyvezetője. Sőt egyik tulajdonosa is Egerszegi Klára mellett, aki az ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok magyar úszó, Egerszegi Krisztina nővére. Idén augusztus óta Berczi Zitának a szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A nonprofit kft. értékesítésének nettó árbevétele egyébként évről-évre szépen növekedett és 2016-ra elérte a 32,2 millió forintot, majd 2017-ben már 46,6 millió forint lett.
Milák Kristóf átigazolásával kapcsolatban megkérdeztük a cégvezető férjét, T. Mészáros András polgármestert is, akitől leginkább azt szerettük volna megtudni, hogy tényleg nem telik a városnak az úszó támogatására. A polgármester azonban nejéhez hasonlóan nem akart nyilatkozni és ugyancsak azt kérte, hogy elégedjünk meg majd a Magyar Úszó Szövetség közleményével.”
Amennyiben személyemmel kapcsolatosan “liberális nagyképűséget” emleget, javaslom, nézzen végig a város morális pusztulásán 2006 és 2019 között, mielőtt bármit megír, és ha annyira nagyon rosszul esik a mélyen tisztelt volt vezetőknek, hogy valaki megírja az igazságot, akkor tájékoztatásul közlöm, hogy a tükröt összetörni hasztalan, ha nem tetszik, amit benne lát.

 

A továbbiakról itt elérhető még információ: https://orszagszerte.atlatszo.hu/milak-kristof-edzoje…/

 

 

Milák Kristófnak további sok sikert kívánok, magam is honvédosként voltam válogatott sportoló, bízom abban, hogy a legnagyobb álmait is eléri! Az érdi úszósport pedig, köszöni, jól van, amióta 2019. októberében megbukott a város fideszes vezetése, elkezdődött a városban a pénzek elköltésének kifehérítése, és a valódi átláthatóság megvalósítása azok helyett az idők helyett, ahol a NER kispályásai próbálkoztak színlelt tanácsadói szerződésekkel az érdi kézilabda sportban, mialatt a valódi munkát volt, hogy kifizetetetlenül hagyták.
Bízhatnak továbbá abban is, hogy visszamenőlegesen is követelni fogja követelni az átláthatóságot a jelenlegi vezetés és magam is. Számos ilyen ügy van már nyomozati szakaszban, és lesz is még.
Egerszegi Krisztináéknak nagyon sok sikert kívánok! Bízom abban, hogy a jó szándék, a szakmai hozzáértés és az utánpótlásnevelés eredményt hoz városunknak, és kivételes sportemberek nőnek még fel Érden, akiket a város ezentúl bölcsen meg is tarthat a sajátjai közt, ha ők maradnának, ahogyan Milák Kristóf is maradt volna, ha nem egy pöffeszkedő, sajtónak nem nyilatkozó, minden pénzt magánál tartó vezetéssel találta volna szembe magát, amelynek kizárólag akkor kezd fontossá válni a traszparencia, amikor ő maga már nincs hatalomban. Nyugodjon meg, Zita, ez így is marad. Az átláthatóságra éppúgy igaz ez, mint a fennálló viszonyokra.
Különös, hogy a levél úgy zárul: szerzőjében nincs gyűlölet. Már gyerekkoromban feltűnt, hogy amit külön feltüntetnek, annak jellemzően az ellenkezője igaz. Példa: Koreai Népi Demokratikus Köztársaság.

 

Tovább itt olvasható.

(Ez itt Észak-Korea. A Korea kétségtelenül igaz az elnevezésben.)