Botrány: Még mindig kínai vakcinával oltják az időseket több városban is! (+FOTÓK)

Hiába van benne a használati utasításában, és bizonyították tesztek is, hogy 60 éves kortól nem jó a Sinopharm: a Fidesz-kormány továbbra is erőlteti a kínai oltást. Nem csak nem értenek hozzá, nem is érdekli őket az idősek élete, vette észre az (ezalenyeg.hu).

Magukat buktatták le:

Az MTI fotói bizonyítják, hogy a Fidesz továbbra is idősekre tukmálja a becsődölt Sinopharm oltást.

 

Teszik ezt annak ellenére, hogy rengeteg negatív antitest-teszt nyomán a közelmúltban világossá vált, hogy mekkora hiba volt politikai érdekből erőltetni, hogy az időseket kínaival oltsák. A “Sinopharm vakcinával oltottak negatív laboratóriumi eredményekkel” Facebook csoport jelenleg 7000 tagot számlál, és egyre bővül.

 

Ennél még egy nagyságrenddel több, azaz

többszázezer érintettje is lehet már eddig is a kormány melléfogásának, ugyanis ez nem csak időseket érint, hanem sok középkorú személyt is, akinek az oltás beadásakor valamiért nem működött tökéletesen az immunrendszere. Ezeknek az embereknek jelenleg veszélyben van az életük.

És ő számukat gyarapítják tovább önös érdekből az embertelen politikusbűnözők, ahelyett, hogy végre megoldanák a problémát, amit okoztak.

 

Az időseknek semmit sem ér a harmadik oltás, ha az is kínai!

 

A borítóképen a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina harmadik adagja látható fecskendőkben előkészítve a nagymányoki Váraljai „Őszikék” Szociális Intézményben 2021. augusztus 1-jén. A képek forrása az MTI.

Oltakozás egy idősotthonban./Kép. MTI
kép. MTI

 

További bizonyítékként szolgáló fotók, amelyek ugyanott és szintén augusztus 1-jén készültek és azt ábrázolják, ahogy három 60 évnél egyértelműen idősebb személyeket oltanak kínai vakcinával:

Példátlan felelőtlenség ez a Fidesz részéről, és sajnos hamarosan kiderül, hány emberéletet fog követelni ez a szörnyű, szakmailag indokolhatatlan döntés! Ajánjuk a Kormány orvosbohócai figyelmébe a független szakértők által készített, szakami alapokon nyugvó oltási ajánlást!

Fotók: MTI/Kiss Dániel