Breaking: Kiderült, hol tartja Borkai a korrupcióból származó lopott pénzt!

0

Nem csak búvárkodni jártak Borkaiék a Maldív-szigetekre.

Borkaiék nemzetközi járattal utaztak (a Business Class nem volt elég, mindig First Class-on ültek), ahol nyilván lényegesen fokozottabb a biztonsági ellenőrzés, mint Péren. Csakhogy volt egy előnye annak, hogy Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. Járt hozzá diplomata útlevél. Így Borkai gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben a bőröndnyi készpénz.

Rákosfalvy szinte mindig, Neumann Zoltán gyakran, Gasztonyi László sokszor tartott Borkaival az útra.

A Maldív-szigeteken a bankot nem én, hanem Rákosfalvy intézte. Az első útjuk mindig oda vezetett. Aztán hidroplánt béreltek, és azzal repkedtek a szigetek között.

Legalább két bankban tartja Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.

Borkai az elmúlt bő tíz évben Győr egyik leggazdagabb emberévé vált, a polip többi tagját és a hozzájuk tartozó sleppet pedig még gazdagabbá tette.

Mivel ebben az ügyben már többen is feljelentést tettek, az ügyészség – ha akarja – nagyon gyorsan ki tudja deríteni, hogy van-e vagyona Borkainak, Rákosfalvynak és társaiknak a Maldív-szigeteken. Bár igaz: az ügyészségének egy feladata van, védje a politikai maffia tagjait.

Bő egy héttel ezelőtt az ország nagyobb része azt sem tudta, ki Győr polgármestere és a magánbankára.

Én már azt is tudom, ki nem lesz.

Hamarabb folytatjuk, mint azt gondolnátok!