Bréking! :Elcsentük az előre megírt szöveget amit épp most tanul be a “Bajszos [email protected]

0

Ámbár János őszinte újévi köszöntője

Tisztelt Honfitársaim, magyarok, a határon innen és az angliai Tescókban!

ader_uj_ev_2015.jpg
Minden éveben eljön ez a pillanat, amikor véget ér az esztendő, és megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk, ki is hányt bele a bólés tálba? Ha az ország bólés tálját nézzük, akkor sokan, mondhatnám, mindannyian. Persze mindenki más-más okból. Van, akinek nem tett jót a drágán vásárolt kokain, másoknak megártott az ausztrál konyha, vagy hányt idegességében, mert akciósan vette a Gucci táskát, pedig teljes áron is vehette volna, megint mások pedig csak epét tudnak hányni, hiszen egy falat étel nem sok, annyi sem jutott a gyomrukba. De a lényeg, hogy sokkal jobban élünk, mint a rendszerváltás óta bármikor szmájli, ikszdé, kacsintós szmájli. Megvallom én is örülök, hogy a dupláját kapom mindennek mint eddig és még a kifogott pontyaim után is jár a költségtérítés… De ez teljesen jogos!

Mert mit is teljesített az ország, mi az ország vezetői, és Önök a képernyő előtt? Hát Önök nyilván lófaszt se, hiszen akkor párizsis zsemlén kívül más is kerülne a margarinos zsemlére a kórházi reggelihez. Aztán itt vagyunk mi, az ország vezetői. Azt hiszem, elég sok médiumban sikerült elmondanunk, bemutatnunk, leírnunk, hogy mi, és az összes 102 helyettes államtitkár kolléga erőnket Most Rácz Zsófia 22 éves hallgatóval is erősítve és képességeinket túlszárnyalva tettük a dolgunkat, megengedve, hogy mindkettő egy döglött kazuár hányásának színvonala alatt van. De ha a sok jó hír mégsem jutott el Önökhöz, akkor nyilván RTL-t néztek, de azokat megbassza a kormány adóval, én meg úgysem szólok semmit, hiszen demokrácia van. És itt van a “mit teljesítés” harmadik pillére az Ország. Na az Ország az jól teljesít, ami abból is látszik, hogy kiírtuk óriásplakátokra.

De óvni és védeni kell, drága Honfitársaim, amit elértük, mert hazánkat sorozatos támadások érik, valamint Kövér László. Sőt, többre van szükség! (Mármint nem több Kövér Lászlóra, lol) Az eredményeket meg kell mutatni az egész világnak, amihez egy olyan vitrin kell, amilyen szintű a kontinensen egyedül talán csak Habony Árpádnak van. Árpád, Árpi, Árpikánk, aki jó munkás ember. Sokat emlegettük a nevedet, és édesanyádét is. És Lázár Janiét, Rogán Tóniét, és Szijjártó Petiét és a többi lókötőét. De jól van ez így, hiszen ők a jövő, a beléjük vetett hit és bizalom az, ami 4-8-20 év múlva remélhetőleg a bukásukhoz vezet. Hiszen ahogy egy nagy gondolkodó írja valahol:

A győzelem célja, az eljövendő bukás megalapozása, valamint Mészáros Lölö cégei“.

Drága magyar barátaim!

Azt hiszem, talán Deutsch Tamás barátomnak van igaza, aki egy drogmentes hajnali Twitter-posztjában azt írta, hogy

Váhváhváhváh grumh pfffh mléééény!

És mennyire így van! Ez hatja át mindennapjainkat, ez vezeti tanáraink kezében a krétát az iskolában, ha visznek be nekik a szülők, ez segíti a megannyi, vagy hát ma már annál jóval kevesebb egészségügyi dolgozót az ágytálak kihordásában, és végső soron ez államunk vezetőinek sorvezetője is, ha a stadionépítéseket és Simicska Lajost nem számoljuk.

Békés, boldog új évet, eredményes polcpakolást és göngyöleg kezelést!

Forrás: Hircsárda