Brutális idők várnak ránk, ha a nép nem kergeti el a nem hivatalban lévő kormányt!

0

Rettenetes diktatórikus idők jönnek a közeljövőben ha a nép Orbán Viktort hatalmon tartja. Ezt Tölgyessy Péter mondta szerdán este az Eötvös csoport rendezvényén tartott előadásán. Tölgyessy szerint velük civilekkel kezdi a leszámolást, a választási csalással hatalmon lévő Orbán. Erről mint tudjuk szót is emelt a Március 15-én tartott beszédében. Tölgyessy azt is elmondta, hogy az Orbán-kormánynak már csak az ellenzéki sajtó maradékától és a civil szervezetektől van tartani valója, ezért a harmadik ciklusban ellenük fog támadást indítani, ha a nép nem intézkedik szombaton a jelenleg nem hivatalban lévő kormány eltakarításában.

Tölgyessy úgy fogalmazott:

„Az ellenzéki pártoktól nincs igazán félnivalója a kormánynak, ezt három választáson bizonyította az ellenzék. Sokkal nagyobb félnivalója van, a sajtó maradványaitól, amelyek nem kormánypárti hálóban vannak. Sokkal jobban félnie kell a civil szervezetektől, amelyeket hivatásos civilek működtetnek. És bármiféle állampolgári autonómiától.”

Ugyanezen a rendezvényen Csaba László közgazdász arról beszélt: az elmúlt évek osztogatását egy:

“jelentős megszorítás”

követheti a közeljövőben. A közgazdász szerint az európai uniós pénzek beáramlása le fog lassulni, sőt van ami már abszolút nem is jön meg Magyarországra. Ezek miatt Orbánék hiteleket fognak felvenni, legfőképpen orosz vagy kínai hitelekre számíthatunk, ami mégmagasabb pontra fogja helyezni az így is brutális magas államadósságot. Csaba László is kiemelte, hogy elkell döntenünk marad a kormány, vagy bukik!

 

olkt.hu