Brutális leleplező videót tett közzé a HVG, ezért Orbán tombolni fog, mert titokban akarta tartani!

Újabb tények derültek kia az Orbán-család tulajdonában lévő hatvanpusztai birtokról a HVG jóvoltából. A 13 hektáros birtok teljes felmérését, szintrajzát, meglévő és tervezett közműveit tartalmazó számítógépes állományból megdöbbentő dolgok derülnek ki, mi is épül valójában.

 

“Majorság épül. Mint ahohy az mindig is volt.” – válaszolta Orbán egy újságírói kérdésre a hatvanpusztai birtok kapcsán. Ám mára

EGYÉRTELMŰEN KIDERÜLT, HOGY HAZUDOTT,

növénytermesztéshez vagy nagyüzemi állattartáshoz szükséges infrastruktúra nem épül, az utak is alkalmatlanok a mezőgazdasági gépek terhelésének elviselésére is, és egyetlen istállón kívül más épület nem találni, ami majorsággá tenne egy majorságot. Ezzel szemben olyan rendszert építenek ki, aminek a segítségével akár hetekig is tud a külvilágtól elzárva működni a komplexum, kiszolgálva az ott tartózkodókat. Erről többek között egy ggregátorház gondoskodik a hozzá tartozó 20 ezer literes gázolajtartállyal.

CSAK ÚGY, MINT EGY KORMÁNYZATI ÓVÓHELYEN!

Húsz beállásos vendégparkoló, pálmaház, üvegház, portaépület, angol- vagy tájképi kert, könyvtár, “elmélkedősétánnyal” csobogóval, kápolna, klubház, piknikező hely szolgálja az itt lakók kényelmét, a négy elkülönített bejárattal tervezett  cselédlak szolgálati lakások pedig azt jelzik, állandó stáb fogja folyamatosan figyelni a lakók és vendégek minden kívánságát.

Ha alaphangon nézzük a fejlesztés költségeit, akkor az 6-7 milliárd forintot tehet ki, mindenféle luxus nélkül, ami azt jelenit, hogy Orbán Győzőnek (akinek a tulajdonában van a birtok) az eddigi összes megkeresett állami megrendelésekből származó pénzét erre kellett költenie. Íme a videó: