Brutális nyílt levelet írt egy háromgyermekes roma férfi Orbán Viktornak!

0

A nyílt levelet változtatás nélkül tesszük közzé.

Tisztelt Orsós Viktor (közismert nevén Orbán Viktor) Miniszterelnök Úr!

Dimovits Szilveszter vagyok, kiskőrösi lakos, három gyermek édesapja. Cigány származásúként élem az életemet Magyarországon. Autófényezőként dolgozom, és egyedül nevelem a három lánygyermekemet. Nem segélyből élek. Több ízben is Önre és a kormányára szavaztam. Hallottam a rádióban, láttam a televízióban, hogy Ön ma hogyan beszél, hogyan nyilvánul meg Magyarországon a cigányokról. Azaz rólam és rólunk is. Kedves Uram, amikor azt mondom, hogy rólunk, ebbe Ön és a családja is beletartozik. Mert, mint köztudott, Ön beás, azaz „román cigány” származású.
Csalódottan és elkeseredve írom ezt most Önnek: nagyon megbántam, hogy Önre és a pártjára szavaztam. Ön elárul és elad minket – Jakab Péter szavait idézve – „lókupec” módjára, és tálcán kínál fel minket, cigányokat a Jobbiknak és a Mi Hazánk Mozgalomnak. Mert az Ön szavai, az alapján, ahogy megnyilvánul a cigányságról, teljes mértékben tükrözik a rasszista politikai eszméket.
Kedves Uram! Visszatekintve az Ön munkájára, a népével szembeni munkásságára, ezzel az erővel akár szavazhattam volna a Jobbikra és a Mi Hazánk Mozgalomra is. Személy szerint úgy gondolom, hogy Ön és a pártja nem méltók a magyar lobogóra, a cigányok himnuszára. A cigányok himnuszát, Uram, azért emelem ki, mert az Ön szüleinek ugyanannyira fontos volt a cigány himnusz is, mint a magyar lobogó, ahogy nekem és az egész népünknek is. Hiszen mi, cigányok egy nép vagyunk.
Kedves Orsós Úr! Cigány származású honfitársam! Ön mindezek ellenére teljesen elfelejtkezett az őseiről, a gyökereiről, nem akar emlékezni arra, hogy honnan jött. Szíves figyelmébe ajánlom, és csupán csak emlékeztetném rá Önt, kedves Uram, hogy Ön nem a magyarokkal jött be a mai Magyarország területére. A mi őseink az 1800-as években érkeztek ide Erdélyből, a mai Románia területéről. Hogy még jobban pontosítsak: az Ön ősei minden bizonnyal az 1000 éves magyar-román határtól, Ojtuztól 300 km-re kezdték meg vándorlásukat idáig. Na persze semmi gond sincs azzal, ha Ön időközben amnéziás lett, mert akkor én most a levelemmel egy kicsikét felfrissíthetem az emlékeit. Nem szabad elfelejtenünk ugyanis, hogy valójában kik is vagyunk.
Kedves Uram! Tiszta szívvel gratulálok Önnek azért, hogy cigány származású magyarként egy egész országnak a vezetője lett. Egy cigány ember kezében van az ország sorsa! Ha nem ilyen megnyilvánulásai volnának, ha nem ilyen magatartást tanúsítana a cigányok felé a nagy közönség előtt, akkor még büszke is lehetnék Önre. E helyett szégyellem magam, és fáj, hogy Ön így bánik Magyarországgal. Amikor ezeket a sorokat leírom, olyan gondolatok kavarognak bennem, mint hogy rövidesen tönkre fogja tenni a magyar termelőket, a magyar bankokat, az építőipart. Izraelnek, Oroszországnak, Indiának, Kínának és Törökországnak el fogja adni az országot. Mindeközben pedig kamionszámra hordja ki a magyar állam kasszájából a pénzt, sógor-koma-jó barát alapon, a cégeken keresztül. Ön magyar emberként politizál, beszél a saját fajtájáról, miközben Ön az, aki meglopja az országot. Szégyellem magam, és elnézést kérek cigány és a magyar honfitársaimtól, hogy megbíztam Önben, és Önre szavaztam.
Tisztelt Uram! Ön és a kormánya éveken át különféle pályázati pénzekkel húzták le az Európai Uniót. Különböző programokat szerveztek, csak nagy vonalakban néhány, felsorolás szintjén: „Út a munkához” program; „D.A.D.A.” program; „Kiskert Program”, és emellett még különféle segítő, személyiségfejlesztő és integrációs céllal megnyert pályázat által csaltak el kb. 30-40 millió forintot programonként. Feltehetően ezek az összegek többszáz millió forintra rúgnak. Ezek a programok a magyar munkaerőpiacot tekintve semmitérők, haszontalanok voltak, nem munkát teremtettek a cigányoknak általuk, hanem csupán átmenetileg pénzt raktak a zsebükbe segély formájában. Ön és a kormánya alapítványokon keresztül lopták a pénzt.
A célkitűzések között ott volt a cigány gyerekek iskolai integrációja, az általános iskolától kezdve a felsőoktatásig, hiszen a cigányságot csak a tanulás és a munka által lehet hozzáigazítani a magyar elvárásokhoz. Most azt látom, hogy Ön, Uram, nyilvánosan „szembe köpi” saját magát a médiában. Ön gúnyt űzött saját magából és pártjából is, meghazudtolta elveit, ezzel becsapva Magyarországot. Ön így kormányozza az országot.
Ön eltűri, hogy a cigány gyerekek elkülönítve tanuljanak a magyar gyerekektől, mintha fertőzöttek lennének, és lebutított tananyaggal tömjék a fejüket. Erre Ön, ahelyett, hogy fellépett volna az oktatási rendszer és a szegregáció ellen, a családokat megillető kártérítést tagadná és vonná meg. Ön diktátor módjára felülbírálná a magyar bíróságot, így a magyar paragrafusokat és rendeleteket alázza és gyalázza meg ezzel a lépésével. Ön a törvénykezésről beszél, és törvénytelenül hazudik.

Tisztelettel:
Dimovits Szilveszter, aki Önre szavazott.
Köszönöm, a három gyermekem nevében is.