Budaházy György: A 2006-os MTV zavargásokat a Fidesz rendelte meg és fizette ki a csőcseléknek!

0

Ami eddig csak az összeesküvéselmélet-gyártás vádja mellett volt leírható, azt Budaházy György nemes (?) egyszerűséggel mondta kamerába még május elején. Az ominózus részt a Partizán vette észre.

Fidesz – Mi Hazánk – ki tart ki kit?

Budaházy György szélsőjobboldali mozgalmár május elején a kormány kedvenc ellenzéki pártjának, Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalma és a Fidesz viszonyáról beszélt a Mi Hazánk kapuvári fórumának vendégeként:

„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Toroczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot…persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”

Kell egy még-szélsőségesebb…

Budaházy szerint a Fidesznek megvan a saját koncepciója arról, mire kell neki egy nemzeti radikális párt. Igaz, a Mi Hazánk lehetne ennél több is, de úgy érzi, hogy ezen a koncepción Toroczkaiék nem léptek túl.

„A Fidesznek van egy elképzelése arról, hogy neki mi kéne, és a Mi Hazánk beteljesíti egyelőre azt a feladatot. És ilyen szempontból közös az érdek, ami nem feltétlenül rossz. Mert most miért legyenek egymás ellenségei?”

Megemlítette még:

A Jobbikból kilépett Toroczkai László már a Mi Hazánk Mozgalom alapításakor is hangsúlyozta, hogy főleg az ellenzékkel van baja, a Fideszt pedig sok kérdésben tudják támogatni.

Az ellenzéki pártokkal ellentétben a Mi Hazánk visszajáró vendég volt a köztévé műsoraiban, valamint a Fidesz és az MSZP mellett csak nekik sikerült olcsó plakáthelyeket szerezniük.

Az EP-kampányukra pedig tízmilliókat költöttek, de nem világos, hogy milyen forrásból.

a Jobbik totális zsákutcába ment azzal, hogy a fideszes korrupcióról kezdett beszélni.

Elfogadhatónak tartja, hogy Orbán Viktor azoknak adja a lehetőséget, akik az ő emberei. A korábbi rendszerekhez képest azt is előrelépésnek látja, hogy még nem hallott olyan esetről, amikor Mészáros Lőrinc ne fizette volna ki az alvállalkozóit.

Sok mindent lehet kifogásolni, de azt nem akarja, hogy a tolvajok mondják meg, ki lop.

Budaházy György egy háttérbeszélgetésen elmondta, hogy hasonló a szféra mint 2006-ban az MTV-s zavargások idején, ott is a Fidesz volt a főnöke Toroczkainak,

aki pár 10 ezer forintért romhalmazzá tette Budapest utcáit.

Emlékezzünk rá mikor a jelenlegi CÖF-ös brigád is kinn őrjöngött az MTV előtt.