Budapest elesett! – Na Tarlós erre mit lépsz?

0

Másfél méter mély, két sáv széles nyílás keletkezett péntekre a Kossuth Lajos utca és a Városház utca torkolatában Budapest egyik legnagyobb forgalmú főútvonalán. Aki csak teheti, kerülje el a környéket – beleértve az Erzsébet hidat!

 

Két sáv széles lyuk nyílt Budapest egyik legforgalmasabb főútján./Kép. hvg.hu

A Város Szíve Facebook-oldal beszámolója szerint ott szakadt be az út, ahol az elmúlt hónapokban a Fővárosi Önkormányzat beruházásában a távfűtés új csövét fektették le. Emiatt a beruházás miatt nyáron hónapokon át volt leszűkítve az út, de úgy tervezték, hogy az iskolakezdésre már átadják, hogy akkor ne növelje tovább a dugót az amúgy is járhatatlan városban.

 

Hát, ez nem jött össze.
“Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavarog ugyanott” – írja a Város Szíve az út beszakadásáról szóló posztjában.

Beszámolójuk szerint a torlódás a Rákóczi utat is bedugította, mint írják az Astoria és a Blaha Lujza tér, a Keleti pályaudvar és a Március 15 tér is “elesett”, a dugóban elakadt 7-es buszcsalád, a 8-as és több BKV buszjárat vesztegel.