Budapestre látogat a demens vénember

Az Eucharisztikus Világkonferencia és a Tóth Gabival megerősített fideszes értelmiség legjobban várt eseménye a derék liberális, genderhívő marha által celebrált mise, amire több százezer hívőt várnak a Hősök terére.

Szeptember 12. jelentős nap a keresztény Magyarország történetében, hiszen minden magyar hívő nyílt szívvel várja Ferenc pápát, aki szentmise keretében a szokásához híven keresztényellenes magatartást tanúsít majd, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak. Az argentin libsit, aki először látogat Magyarországra,

próbáltuk megkérni, hogy ne jöjjön ide, ám hülyének lenni a legkönnyebb, és ez a pápára is vonatkozik.

A szentmise előtt a gazember Ferenc a Szépművészeti Múzeumban találkozik Orbán Viktorral, ahol nem tudni, hogy miről tárgyalnak majd, de ez mindegy is, hiszen ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás, az egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni.

Ferenc pápa, aki teljesen alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, csupán a misére érkezik Magyarországra, utána Szlovákiába megy, ahol 3 napot is eltölt, ami nem csoda, hiszen a pápa esze el van menve.

Budapestre látogat a demens vénember