BUGYIVADÁSZAT KAMERÁVAL..!

0

A természet legfurcsább teremtménye maga az EMBER… Alkot, alakít, véleményt formál, fejleszti a művészeteket is és bizony nagyon sokan örülünk annak, ha sikerül egy szép szobrot, festményt, és – ma már embert ábrázoló – gyönyörű képet találni a NETEN.Az EMBER nem csak alkot, hanem időnként ROMBOL is. Rombolja azt az ideát, mely szerint az ERKÖLCS egy olyan fogalom, amely egyidős az EMBERREL, és amit az aljasok, a gonoszak, a HATALOMRA vágyók, a feltűnési viszketegségben szenvedők folyamatosan megszegnek. Akadnak olyan szervezetek, amelyek a modern világunkban ezt a folyamatot – mert folyamatról beszélhetünk – beleépítették a politikai eszmerendszerükben.

Náluk, nincs TISZTA ERKÖLCS, nincs TISZTA EMBERI JOG, nincs TISZTESSÉG, aminek még a látszatát is kerülni igyekeznek. Titkolják, de a TÉNYEK makacsok. Ráadásul, folyamatosan bizonyítják is ezeket a tényeket. Náluk, ha POLITIKÁRÓL van szó, akkor elveszítik emberi tartásukat, tisztességüket, és a valós, vagy képzelt hatalomért, vagy csoportért feladnak mindent, melyről egyébként úgy nyilatkoznak, ahogy az az érték, CSAK ŐKET ILLETI MEG..!

Gyűlölet kampányt folyik az országban, és ennek vezetői a JOBBOLDALHOZ köthető pártok, csoportok, és azok tagjai. Mitől vadulnak meg ezek az emberek, akikről tudható, hogy magasan képzettek, egyházi intézményben tanultak – tán még diplomát is szereztek – mégis elfelejtik azt, hogy embernek nem csak látszani kell, hanem annak is kell lenni – minden helyzetben..A közeli napokban elrugaszkodott az EMBERSÉGTŐL, a TISZTESSÉGTŐL egy ember, és valamelyik politikai helyszínen megcélozta azt a fiatal leányt, aki először csak tanulótársaiért, később tanáraiért, aztán, ahogy az élet kerekei vitték, egyre többször szólalt fel az elesettek, a megkeseredett embertömegek mellett! Fiatal, alig múlt tizennyolc éves, – még tapasztalatlan fiatal felnőtt. Életkoránál fogva, teljesen természetes, hogy az ifjúságát nem titkolja, hódol a divatnak, és időnként akár miniszoknyában is megjelenik egy rendezvény helyszínén. Igazán üdítő látvány a fiatal arc, jó hallgatni azt, amit mond, mert gondolkodásmódja máris megütötte azt a mércét, melyet az ellenfelei elviselni nem tudnak..! Kíméletlenül kimondja az IGAZSÁGOT, szemébe vágja a HATALOMNAK gonoszságait, amitől bizony félnek nem csak a vezetők, hanem a beosztottak is, mert tudják, alaposan benne vannak a pácban. Minden zokszó nélkül benne vannak minden aljasságban, lejárató hadműveletben annak ellenére, hogy tudják, HAZUDNAK, CSALNAK, de a pénzért, a hatalomért mindent elkövetnek..Ennek jegyében teljes erővel megkezdődött NAGY BLANKA gimnazista leány teljes erővel való lejáratása, karakterének gyilkolása…


A BUGYIKUKKOLÓS FOTÓ VOLT A CSÚCS.!Szoknya alá fotózni nem szép, de ha jól sikerül, akkor akár látványos is lehet.! Alkalmazható, de nem akkor, ha ezt egy alig felnőtt leánykával teszik meg. Utána még lehet tetézni is a témát aljas kifejezésekkel, mondatokkal, és lehet nevetségessé tenni is egy fiatalt, akinek az a BŰNE, hogy kíméletlenül ŐSZINTE… A fotós, idő közben, a társadalmi felháborodást követően elnézést kért, tettét azonban nem hiszem, hogy megbánta volna. A lelkét adta közre, és azt nem lehet csak úgy visszavonultatni a várárokba. Majd talál magának más módot az aljasságra, mert ez a vérében lehet, ez adja számára a lelki megnyugvást. Miért is tette volna azt, amit tett, ha nem ez lett volna az indok..?!

ASSZONYOK A JOBBOLDALI POLITIKÁBAN, akiknek illett volna megszólalni, tiltakozni és megálljt parancsolni az aljasságnak, de nem tették.. Nem szóltak, nem tiltakoztak, mert mélyen egyetértenek az ilyen módszerekkel, Hiszen a jólétet nekik is ez a politika biztosítja…Selmeczi Gabriella, aki nyakig benne van abban. hogy a dolgozók nyugdíj megtakarításait a HATALOM elvette, és másra költötte. A megtakarított pénzekkel elszámolni az állam nem tud, nem is akarnak. Miért is tennék, ha már az ott van abban a bukszában..?! Lehet neki is nevetni, kacagni azokon, akiket átvertek, becsaptak, megkárosítottak. Igaz, azok nem fiatal leánykák voltak, hagyták magukat – és ők csak kihasználták mások emberi gyengeségét – butaságát… Ő, viszont, sértve érezte magát, amikor azt a bizonyos kifli csücsköt kezdték el emlegetni. Hivatkozott jogaira, tisztességre, erkölcsre, jó hírének megsértésére.. Most szótlan maradt. Csak egy fiatal leányt érte sérelem.. Kit érdekkel igazából..?!Lévai Anikó – jogász, több leánygyermek édesanyja. A miniszterelnök felesége, akinek igencsak KÖTELESSÉGE lenne szólni azért, ami ezzel a fiatal leánnyal történt..! Mekkora balhé volt abból, hogy leánya esküvőjén elloptak egy telefont, amin minden bizonnyal kompromittáló képek is lehettek..?! Megmozgatták a teljes bűnügyi apparátust, most meg egyetlen tiltakozó hang nem hagyta el a száját…

Mit lehet tenni..?! Semmit, csak megjegyezni ezt is…DÚRÓ DÓRA egy igazán szépasszony! Okos, értelmes, azonban lelke neki is az ördöggel jár jegyben. Olyan aljas politikát folytat, aminek egyenes következménye az, hogy EGYETÉRT mindennel és mindenkivel, aki másokat igyekszik lejáratni, besározni. Politikus, aki felelős azért, amit tesz, de jelenlegi helyzetben nincs mit tenni.. Majd egyszer, ha valamelyik gyermeke ruhája alá fotózik valami kis senkiházi.. Kár, hogy a lelke az ördögé…!NOVÁK KATALIN államtitkár.
Ő sem szól egyetlen szót sem, hinti a zsizsikes rizsát a CSOKRÓL, arról, hogy milyen eredményesen dolgoznak, de arról mélyen hallgat, hogy pártvezérével azt mondják, hogy aki SZEGÉNY, aki KÖZMUNKÁS nem juthat hozzá a kormányzati kedvezményhez. Ők, nem igazán magyarok, nem igazán becsületesek ahhoz, hogy állami támogatásban részesülhessenek! Nekik jó a morzsa is, amit eléjük szórnak, mint tápos csirkének az őrölt maghéj… Nem tapasztalta meg, hogy alája fotózzanak, nem akadt még olyan fényképész, aki a bugyikájára lett volna kíváncsi.. Gondolom, az olvasók sem nagyon…

ORBÁN RÁHEL is egy a sok közül, aki nem igazán a saját tehetségéből ért el eredményeket. Az apuka, a magyar miniszterelnök egyengette előtte az utat – ami teljesen természetes is – ezért aztán fogalma sincs arról, milyen is lehet a PROLETÁRÉLET..! Minden lelkiismeret furdalás nélkül dobta el a „szaros” pelenkát, nem törődve a környezettel, az általános köztisztasági igényre. Ő, ezt is megtehette – hát meg is tette. Saját lábán állt akkor is… Mára, az ország egyik legbefolyásosabb asszonya lett, nem törődik egy fiatal leány besározásával, megcsúfolásával..

HANDÓ TÜNDÉNEK dagad a keble. Azt nem lehet tudni, hogy a bíróságokon a női dolgozók milyen sűrűn váltogatják a bugyikat – erről nem írnak a lapok. Utasításba adta egykoron, hogy a nők, naponta váltsanak alsóneműt! Gondolom, szagos volt az épület, valamit tenni kellett. Fürdőszoba meg nem minden bírónak van, ezért aztán kénytelen volt egy ilyen drasztikus intézkedést hozni…
A fotón jól látszik, hogy a célszemély alsóneműje, BUGYIJA HÓFEHÉR, tisztább, mint némelyik politikus asszony lelkivilága. Minden bizonnyal fehérebb is, mint a HATALOMBAN pöffeszkedő politikusok többségének lelkiismerete.
Egy fotós, megmutatta, közzé tette a fehérneműt, és talán nem gondolt arra, hogy a saját lelke sem lehet olyan tiszta, mint az a tenyérnyi kis bugyika. Vajon mire gondolt, amikor elsütötte a gépét..?!
Intim témák kavaroghattak a fejében, talán álmokat is szőtt – nem csak a bugyiról, ki tudja..?! Sérült lélek, aki ezt követően még verbálisan bántott egy fiatal leányt..Mára már megkövette BLANKÁT, azonban tudjuk, hogy az eldobott kő, soha nem tér vissza. A kimondott szót sem lehet visszaszívni. Az INTERNET is olyan érdekes találmány, amely megőriz mindent az utókor számára akkor is, ha a szerző ezt nem akarja… Tudomásom szerint, neki is van gyermeke. Eljöhet az idő, amikor gyermekei kezébe kerül ez a fotó, és olvashatják majd apuka mondatait.
Vajon akkor mivel fog védekezni..?! ORBÁN BÁCSIÉRT és a FIDESZÉRT tettem..?!Olvasom, bírósági feljelentéssel fenyeget embereket azért, mert szóvá merték tenni azt, amit cselekedett. Szíve joga. Gondolom, majd lesz olyan bíró is, aki neki ad igazat, aztán mások meg nem..! Ma még minden olyan képlékeny.
Ha a FIDESZ megbukik, akkor lemondhat arról, hogy a FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOK majd elnézik ezt a kis huncutságot..JELEN esetben apaként, dédnagyapaként mondtam véleményt egy olyan emberi tettről, amit a politikai moslék hintése, terítése motivált..!A DISZNÓK pedig tovább röfögnek és dagonyáznak még egy ideig. Mi fizetjük a moslékot is, és a dagonyához folyó vizet is..! Valamikor, ennek az árát majd be kell fizetni a közösbe oda, ahonnan elvették azért, hogy az ólban csak az lehessen, amit maguk elhatároztak..!Budapest, 2019. április 18.Villás Lajos.