Bukni fog a Fidesz 2022 -ben?

0

Van ellenfél.
Ettől elszokott a Fidesz, a rutin helyett át kell állnia egy olyan stratégiára, amely számol azzal, hogy tényleges ellenfél van, sőt, bármit is gondol az ellenfél képességeiről (mentális, társadalmi, politikai állapotáról), még ez az ellenzék is képes volt arra, hogy néhány helyen megverje a Fideszt.”

G. Fodor Gábor szerint hiába van ott a Fidesznek a migrációs tematika,

“az ellenfél sem ügyetlen azonban. A globális felmelegedés, a klímaválság, a zöldkérdés tekintetében lépéselőnyben vannak. A jobboldalnak vannak válaszai erre a tematikai kihívásra. Ezt artikulálni szintén az új év feladata lesz”

A Fidesz-maffia főideológusa szerint

“nemcsak, hogy új csataterek jelentek meg az elmúlt néhány évben, hanem arról van szó, hogy a döntő, meghatározó ütközetek új platformokon zajlanak. Ilyen meghatározó csatatér az online világa. Ez technológiai és egyben generációs kihívást is megfogalmaz a Fidesz számára. Ezen a csatatéren is győzni kell, ha a Fidesz végül nyerni akar”

G. Fodor felhívja a figyelmet arra is, hogy

“Vért kell frissíteni.

A hosszú kormányzás elégeti az energiákat, tíz év után még a legkreatívabb, „legszexibb” politikus is unalmassá tud válni.

Egész egyszerűen a vérfrissítés és a vonalak mozgatása elkerülhetetlen feladat azok számára, akik hosszú ideje vannak hatalmon.”

Nyugatifén