BŰNÖZŐK, GYILKOSOK VAGYTOK!!!

Bankok, közjegyzők, bírák, végrehajtók, Orbán Viktor az ELSŐ GYILKOSSÁGOTOK! AZÓTA TÖBB, MINT ÖTEZREN DOBTÁK EL AZ ÉLETÜKET MIATTATOK! :'( BŰNÖZŐK VAGYTOK!!!

Tíz éve ugrott ki az ablakon Stiaszni Éva devizahiteles munkásnő.
A metróvezető munkásnő nyolc évvel ezelőtt kivetette magát óbudai lakásának ablakából, amikor kilakoltatói rátörték az ajtót.
Az egész országot megrázó eset 2011. október 6-án történt. Az 51 éves Stiaszni Éva nem tudta fizetni devizahiteles törlesztő részleteit. Voltak hónapok, amikor egyetlen fillért sem kapott kézhez a fizetéséből, mert egész járandóságát levonták tartozás címén. Három munkát vállalt, mégsem keresett annyit, hogy törleszteni tudja 2006-ban felvett 4,8 millió forintos tartozását, melyet 2007-ben kiváltott egy svájci frank alapú 5,5 millió forintos hitellel. A Reiffeisen Bank felmondta a szerződését. A földhivatali tulajdoni lap szerint tartozása 134.618 forint főkövetelésből és járulékaiból állt. Soha, senkinek sem panaszkodott, és nem is kért segítséget – mesélte édesanyja és lánya.
Lányának küldött utolsó SMS-üzenete így szólt:

„Nagyon szeretlek, de már nem bírom ezt az igazságtalanságot. Bocsáss meg nekem!”

Október 26-i temetése társadalmi tiltakozássá vált a történtek miatt annak dacára is, hogy a hatóság megakadályozta a sajtó részvételét az eseményen. A gyászmenetben több százan vonultak föl kezükben Stiaszni Éva mosolygó arcképével, és feliratával: Halálba kergették a bűnösök.

Egri Erzsébet/facebook