Ceglédi Zoltán: Kovács Zoltán számára érdekes a “valóság”

0

KOVÁCS ZOLTÁN SZÁMÁRA ÉRDEKES A… VALÓSÁG ?

Kovács Zoltán összeesküvést sejt amögött, hogy Krekó Péter és Sohini Chatterjee szerint „Orbán Viktor építette ki a legcentralizáltabb médiabirodalmat” az Európai Unión belül, és „érdekes módon” ugyanez a fogalom szerepel a Bertelsmann Alapítvány országértékelésében is.
Érdekes! – jelentette ki Kovács Zoltán. Vacak idő volt, pötyörgött az eső, mikor a hegyvidéki villa előtt beszállt a kormányzati autóba, és szintén esegetett, mikor a Kossuth téren kiszállt. Érdekes, ez biztos nem véletlen, hogy ugyanúgy esik két teljesen különböző helyen! – állapította meg dörzsölten. Korgott a gyomra, a menza felé vette az irányt, egy gyors reggeli, legyen virsli. Beleharap az egyik végébe, jaj, forró! Beleharap a másik végébe, jaj, forró! Érdekes! A virsli két legtávolabbi vége ugyanúgy forró, ez valami összeesküvés lesz!
A parlamentben aztán érdekesnek találta, hogy a szőnyeg mindkét vége piros, és közötte is folyamatosan piros, és szintén nem lehet véletlen, hogy Szijjártó géltaraja jobbról is csillog, meg balról is. A vécében nagyon büdös volt, pedig megszagolta a jobb orrlyukával is, meg a ballal is, de egyik sem észlelte rózsaillatúnak. Gyorsan nyilatkozott egyet az egyik kormánypárti propagandalapnak, milyen érdekes, rögzítette, hogy ennek a címlapja is fideszes, meg a sportrovat is, sehol közte egy jegyzet Lendvai Ildikótól.
Érdekes, érdekes, csodálkozott rá Kovács államtitkár álló nap az összeesküvésekre. A nyugati demokrácia hemzseg a kártékony információktól! – ismerte fel a nap végére az összefüggést. Még jó, hogy nálunk ez elő nem fordulhat! Szerencsére ugyanis Orbán Viktor építette ki a legcentralizáltabb médiabirodalmat az Európai Unión belül.

 

KOVÁCS ZOLTÁN SZÁMÁRA ÉRDEKES A… VALÓSÁG ?Kovács Zoltán összeesküvést sejt amögött, hogy Krekó Péter és Sohini…

Posted by Ceglédi Zoltán on Thursday, July 9, 2020