CÖF-CÖKA: aljas provokáció az ellenzék október 23-i megemlékezése

Ezek még a Himnuszt is el akarják énekelni!

Meg egyébként is! Nem kellene a Gyurcsány hàzaspàrnak ünnepelni ilyen gyenge előválasztàsi szereplés után! Egyébként az ellenzék meg provokál.Minden ünnep az ővékê,mi meg maradjunk otthon! De akkor ki provokálja őket? Brüsszel,,Gyurcsány és most már Márki – Zay is. Szerencsére Karácsonyt sikerült megállítani! 🤣

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke, Csizmadia László szerint „aljas provokáció”, hogy az ellenzék eredetileg az Astoriára szervezte az október 23-i megemlékezést, ami „a 2006-os rendőrterror egyik helyszíne.”

A CÖF-CÖKA elnöke észheztérésnek nevezte azt, hogy végül a Dózsa György út és az Andrássy út kereszteződésébe tették át az eseményt, de szerinte Dobrev Klárának és Gyurcsány Ferencnek „egyáltalán nem kellene megemlékeznie a forradalomról egy rosszul sikerült előválasztás után.”

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője pedig azt találta provokációnak, hogy az ellenzék megemlékezést szervezett a Békemenet időpontjára.

Szerinte a „Gyurcsány és Márki-Zay vezette baloldal október 23-ai Békemenettel kapcsolatos “provokációja” egyértelműen azt mutatja, hogy a baloldal – ahogy 1956 őszén, 2006 őszén – “most is fél a békés, nemzeti érzelmű tömegtől”. Minden létező eszközzel – akár egy tüntetés Békemenetre történő rászervezésével, akár a sajtón keresztüli megfélemlítéssel, elbizonytalanítással -, megpróbálják megakadályozni, “hogy ismét százezrek vonuljanak a budapesti utcákon a nemzeti kormány politikája melletti kiállásképp.” (MTI)