Csak erős idegzetűeknek: megrázó képsorok magyar kórházak illemhelyeiről

0

A menekült- és Soros-ellenes propagandára az Orbán-kormány több mint hatvanmilliárd forintot fordított, a kórházi illemhelyekre szemmel láthatóan a töredékét sem. Amit látunk, az nem trükk, nem imitáció, a kis magyar valóság. A felvételek, nem válnak a Fidesz – kormány dicsőségére. Az emberminiszter és cimborái világszínvonalú egészségről szőtt álmaikkal kábítják a magyar embereket,hülyének nézve a választókat. A fotók mintha a középkori kórházakban készült volna, de talán még ott sem voltak ilyen elképesztő körülmények. A képek felkavaró látleletei annak a magyar egészségügynek, amelyből kispórolták a pénzt. Miközben zsákban önti Orbán a milliárdokat a stadionokba,pénzzel tömi az egyházak zsebét, lefizeti a határon túli magyar szervezeteket,az itthon élők embertelen körülményekkel találkoznak az egészségügyi intézményekben. Ha a Fidesz kliensek zsebébe egy kicsivel kevesebb közpénz kerülne, csodát lehetne tenni a kórházakkal is.

Emlékszünk? Közel 30 ezer olyan magyar ember hal meg évente azért, mert nem kapnak időben megfelelő ellátást. Még ma is köztünk lehetnének, ha Orbán nem az egészségügyön spórol.

Ők a Fidesz kormányzás „járulékos” veszteségei.Érdekel ez ma bárkit is? Ordítunk, hogy nem ilyen országban akarunk élni? Migráncsozunk, gyűlölködünk, a nem létező Soros—tervvel kábítanak bennünket, s közben nem vesszük észre: egy hatalom mániákus, „örökös miniszterelnök” tart fogságban bennünket, használja eszközül az országot, saját uralmának bebetonozásához. Ahogy a képeket nézzük, szinte érezzük az orrfacsaró bűzt, a pisi szagot, várjuk, hogy előbújjon egy csótány, vagy más élősködő. A Fidesz urai fenekét a VIP részlegekben fényesre nyalják, el nem tudják képzelni, milyen lehet egy közkórház,Orbán uralkodása tizedik esztendejében.

A kedves olvasó a képek mellé gondolja oda a felcsúti és a többi stadiont, amely csupa luxus, kényelem, csak éppen minek. Amikor október 13.-án, a szavazófülke magányában azon vívódik bárki, hova tegye az x-et, jussanak eszébe a horrorisztikus képek a magyar kórházakról.

Jómagam is jártam már úgy az egyik jónevű fővárosi kórházban, hogy rám jött a nagydolog. Szerencsére találtam egy olyan fülkét ahol volt zár is az ajtón…….futásban le, amit ilyenkor kell, s tettem, amit muszáj volt. Egyről feledkeztem el: megnézni, van-e wc papír. Nem volt. A további szerencsétlenkedésem, már az olvasók fantáziája bízom….

Forrás:Csípős debreceni/facebook