Csak úgy 240 millió Szíjjártó haverjának!

0

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 240 milliós keretszerződést kötött Szijjártó Péter külügyminiszter barátjának, Kuna Tibornak a cégével. A szerződés a Trinity Communications Kft. integrált marketing,- kreatív és  médiaügynökségi szolgálatainak igénybe vételéről szól, amely a környezetvédelmi szemléletformálásra létrehozott Zöld Karikás Játékokat fogja segíteni 2018 végéig – írja a 24.hu

Kuna Tibor cége ezzel a tavalyi budapesti vizes-világbajnokság kommunikációja és az idei Magyar Nemzeti Vagyonkezelő külső kommunikációjára kiírt pályázatának a megnyerése után ismét egy nagy állami reklám- és marketing megrendelést kapott. A vizes-világbajnokság kommunikációjára kiírt pályázat értéke ötmilliárd forint volt.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a negyedik Orbán-kormány hivatalba lépésével debütált Magyarországon.  Az a Palkovics László vezeti, aki korábban az Emmi oktatásért felelős államtitkáraként dolgozott.

Ami az exfidelitasos Kuna Tibort illeti, az ő két cége, a Trinity Communications Kft. és a a Young and Partners Kft. a kormányzati kommunikációs megbízások nagy nyertese, maga Kuna Tibor pedig 12,5 milliárd forintos vagyonnal Magyarország 83. leggazdagabb embere.

 

 

olkt.hu/24.hu