Csak úgy fröcsögött a fekália Bencsik András szájából mikor ő verte szét az MTV székházat!

0

Az EchoTV-n látható Sajtóklub című műsorban Gyurcsány Ferenc DK elnök volt a fő téma.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és a CÖF egyik alapítója azt mondta:

“Gyurcsány egy őszödi böszme, aki egy ótvaros beszéddel kiprovokált egy utcai zavargást, és azután a rendőreivel szétverette a tüntetőket. Most szégyen, hogy azt meri mondani, hogy ki kell menni az utcára.”

Bencsik a műsorban teljesen nyilvánvalónak nevezte, hogy az Európai Unió sorsát az dönti el, mennyi migráns érkezik a kontinensre. Szerinte az illegális bevándorlás kérdésében az európai polgárok többsége a magyar állásponttal ért egyet.

“Elindult egy kísérlet. A Sargentini-jelentés egy fércmű, egy súlytalan, komolytalan dolog, de alkalmas volt arra, hogy azokat a nyugat-európai polgárokat, akiknek nincs információjuk Magyarországról – kivéve, amit a média közvetít – azokkal elhitesse, hogy van egy nagyobb veszély, mint a migráció”

– emelte ki a Bencsik András, aki nem rejtette véka alá a véleményét a baloldali emberekről.

Szerinte ez a tábor egyszerű csürhe, amely söpredékekből áll. Meglátása szerint Gyurcsány Ferencnek normális esetben börtönben kellene ülnie.

Akkor Bencsiknek innen üzenem, hogy lehetséges, hogy a Fidesz azaz Orbán Viktor megbízásából a Magyar Gárda színeiben Toroczkai László, Budaházy György és már korábban kiderült CÖF-ös Bencsik András közösen irányították az MTV székház ostromát és a 2006-os zavargásokat?!

Bencsik András az MTV székház ostromnál.
Bencsik András az MTV székház ostromnál./Kép. Tóth A.

Erről a tényekről itt olvashatsz bővebben.

Nos akkor ki a söpredék és kinek kéne börtönben ülnie Bencsik?! (És nem vagyok Gyurcsány fan)

Toroczkai László a 2006-os utcai zavargásokon.

Bencsik András
MTV székház ostroma 2006-ban./Kép. atv.hu
Toroczkai és Budaházy./kép. origo.hu