Csapda

Az emberiség mesterségesen kialakított körülményeit használják fel arra, elhárítsák a közelgő oltásokkal szembeni tömeges ellenállást.

Ennek legegyszerűbb módja: megtagadni a munkavégzés lehetőségét azoktól, akik nem kívánnak egy ellenőrizetlen, bizonytalan hátterű, garancia nélküli, génbázisú vakcina lehetséges áldozatává válni.

Sőt, ezt akár nagyon hamar kiterjeszthetik a tesztelésekre is.
Például: érvényes negatív teszt felmutatása hiányában, nem mehetsz dolgozni.

És ez még csak és kizárólag a munkahelyeket érinti, nem beszéltem az utazásról, nyilvános helyekre való belépésről, vásárlásról, rendezvényekről, edzőtermek, éttermek, színházak, koncertek, szórakozóhelyek és a többiről….

Pontosan az történik, amit “paranoidként” – már áprilisban leírtam:

A saját berendezkedésünk foglyaivá tesznek minket, azokat a mesterséges körülményeket használják ellenünk, amit az utóbbi évszázadokban építettek fel számunkra.
Ezért üldözték mindig is az önellátást, a független, például természetben való élet és létezés lehetőségét, ezért tömörítettek minket városokba, ahol egyértelműen ki vagyunk szolgáltatva a központi ellátás rendszerének, és a munkahelyünknek.
Sokan csak most kezdenek rádöbbenni, mekkora csapdába rángatnak bele bennünket.

Gondoljunk csak bele, ha természetes önellátásban élnénk, (amit ellehetetlenítettek) igazából az egyélő világon semmit sem tudnának ránk erőltetni. (sajnos nem így van)
Ugye világos, hogy miért tiltják a teljes önellátást?

Ha csak és kizárólag a munkát nézem, itt már eleve nagyon sok embernek megtörik bármilyen ellenállása, és önként mennek bárhová, ahová “kell”.
Mondván: “nincs más út, dolgozni meg muszáj” – “22- es csapdája” – a maradék ellenállót, már lényegesen könnyebb lesz megtörni, különböző módszerekkel.

Még mindig azt gondolod, ez az egész, nem egy tervszerű forgatókönyv része?
Ebben az esetben, néhány hónap múlva, ez a véleményed is erős fordulatot fog venni.

Azt is leírtam korábban, hogy a következő félévben, szinte minden arról fog szólni a közmédiában: “milyen hatalmas a baj, egyre nagyobb, és, hogy ezt végül kizárólag a tömeges vakcinázással lehet megoldani”. – hát nem ezt látjuk, halljuk, olvassuk mindenhol?…

Azóta viszont számtalan tudományos cikk, hazai és nemzetközi, szakmai állásfoglalás látott napvilágot, melyekben kimondják: a tömeges vakcinázás rendkívül kockázatos, értelmetlen, és számtalan előre nem látható mellékhatást hordozhat.
Az okok egyértelműek: a kötelező tesztelési időkeret hiánya, egy kísérleti génbázisú vakcina, ami az emberi genomba való beavatkozással fenyeget, ráadásul, melyre semmilyen gyártói garancia nincs.
Továbbá: milyen alapon kívánnak, teljesen egészséges embereket beoltani ezzel?
(Prof. Dr. Sucharit Bhakdi virológus, hivatalos állásfoglalása, Németország, Mainz)

Szerintem elég ennyit tudni róla, ahhoz, hogy ésszerű döntést lehessen hozni ez ügyben.
Egy osztrák újságcikk szerint, a lakosság 81%- ban utasítja el a vakcinát.
Kérdés, mit tesznek majd akkor az osztrák polgárok, ha a fentebb vázolt szankciókat alkalmazzák ellenük?

Egyáltalán, mit tesz majd egész Európa?
No és mit teszel Te?

Ezerszer és ezerszer ki lett mondva, le lett írva, ha képesek leszünk átlátni a minket megosztó praktikák ezernyi módszerén, talán lesz esély az utolsó pillanatban egységesen összefogni és cselekedni.
(Vannak hírek, miszerint a dánok túl vannak egy jelentős csatán)

Ugyanis az a megosztottság, ami jelenleg sújt minket, nem lesz képes megvédeni senkit attól, ami az elkövetkező 1 évben vár ránk.

Árvai Attila-író