Cseh Katalin: “a Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg!”

0

MÉGIS MIRŐL BESZÉL ORBÁN VIKTOR?
A miniszterelnök és a propagandagépezete alighanem rettenetesen megijedt: szembe jött velük a valóság. Rádöbbentek, hogy az embereket nem érdeklik az ócska lózungjaik, az uszítás és gyűlöletkeltés, elegük van a szemérmetlen lopásból. Ezért megpróbálnak úgy tenni, mintha érdekelné őket a környezetvédelem, a klímaváltozás, a jövő generációk sorsa.
Ezt azonban ma már senki nem hiszi el nekik.
Milyen alapon beszél klímavédelemről az a párt, amelynek egyik fő propagandistája, Bencsik András egy tegnap megjelent cikkében is a zöld mozgalmakat okolja az ausztrál bozóttüzekért, és azt állítja, a lehullott levelek gereblyézésével meg lehetett volna állítani a tüzek terjedését?
Milyen alapon papol a teremtett környezet védelméről az az Orbán Viktor, akinek jobbkeze, Gulyás Gergely “beteg kislánynak” nevezte Greta Thunberget?
Milyen alapon hirdet klímastratégiát az a párt, amelynek egyik legtöbbet szereplő képviselője, Hoppál Péter a globális felmelegedés elleni érvként hozta fel, hogy idén már havazott is?
Milyen “klímastratégia” következik azok után, hogy gyakorlatilag törvénybe foglalták a szélerőművek tiltását, hogy Orbán Viktor tavaly még büszkén mesélte, hogy megvétózta a 2050 klímasemlegességet hogy az állam épp egy veszteséges és rettenetesen szennyező szénerőművet vett meg a Mátra lábánál?
Nevetséges, és hiteltelen amit a Fidesz művel. Senkit ne tévesszen meg: a Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg. Joggal.

Szerző. Cseh Katalin a Momentum EP-képviselője.

MÉGIS MIRŐL BESZÉL ORBÁN VIKTOR?A miniszterelnök és a propagandagépezete alighanem rettenetesen megijedt: szembe jött…

Gepostet von Cseh Katalin am Donnerstag, 9. Januar 2020