Csertő Ferenc: Vajon mivel zsarolhatja Putyin Orbánt?

Vajon mivel zsarolhatja Putyin Orbánt?
Ha nem csicskult volna be, már régen leállította volna a Paks2-t és elzavarta volna a Kémbankot! Keressük a reális okot a felcsúti miniszterelnök szégyenteljes viselkedése mögött. Szerinted miért lett Orbán Putyin-pincsi?

 

1. Az ügynök múltjával:
Többször is elterjed már a felcsúti miniszterelnökről, hogy egyetemista korában beszervezték a kádárista szolgálatok. Állítólag jelentenie kellett a diáktársairól, köztük Simicska Lajosról. Ha valakinek, akkor az oroszoknak van erről bizonyítéka. Szépen kivonultak 1991-ben és magukkal vitték Orbán aktáját, amivel most elkezdték zsarolni?
2. A korrupt ügyeivel:
Orbán és Putyin együtt loptak az elmúlt 8 évben. 2014-ben jelentették be, hogy az oroszok pályáztatás nélkül építik meg nálunk az új atomerőművet: Paks2-t. Közben a hármas metró kocsijait is aranyáron újították fel az oroszok. Világosan látszik, hogy a két hatalommániás közösen lopna. Putyin pedig azzal zsarolja Orbánt, hogyha bukok, akkor velem buksz?
3. A kínos ügyeivel:
Most jelent meg a hír, hogy az orosz titkosszolgálat feltörte a magyar külügyminisztérium rendszereit. A fideszes elit legféltettebb titkait is tudhatja már Vlagyimir Putyin. Erre utalt egy neves európia szakértő is, aki szerint kompromittálták a Fidesz-kormányt.
4. Lefizették:
Logikus magyarázat, hogy Orbánnak önmagában a pénz is elég, hogy becsicskuljon egy ilyen háborús helyzetben is. Neki valószínűleg két stadion ára elég, hogy pontosan azt csinálja, amit Vlagyimir Putyin mond neki.
5. Alkatilag egy csicska:
Orbán szereti mindig erős alfa-hímnek mutatni magát. De a gyakorlatban mégis azt látjuk, hogyha nagyobb mennyiségű pénzt, vagy komoly erőt lát maga előtt, akkor úgy tesz, mint a kiskutya a Dán Dog mellett. Hátára dobja magát és elkezd nyüszíteni. Ezt nevezik alkatilag csicskának.

 

 

szerző és forrás. Csertő Ferenc